• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Jestem w 15tc/ 16 tc I jeszcze nic nie czuje choć to moja pierwsza ciąża I nie wiem dokładnie czego się spodziewać a poza tym mam łożysko przedniej ścianie.
Ja jestem w 20 tygodniu ale też słabo czuję, od czasu do czasu może co 3-4 dni, ale to pierwsza ciąża więc daje jeszcze sobie czas :)

Cześć dziewczyny :) szkoda, że to forum już tak nie tętni życiem jak wcześniej. Zeberka363 fajnie, że napisałaś o ruchach w pierwszej ciąży bo ja mam dzisiaj 18+5 i może z dwa razy coś poczułam i już zaczynam mieć rozkminy czy wszystko ok:) pozdrawiam i wizytującym życzę owocnych spotkań z bobasem:)
Niestety, wszystkie osoby się udzielające poszły na prywatne forum i jest już cisza, też mnie to smuci :(

Cześć dziewczyny!
Przede wszystkim gratuluje Wam! :)

Ja w zasadzie tylko na chwilkę z pytaniem.
Kiedy wyszły Wam 2 kreski na teście? Przed @ już czy po terminie?

Pojawił mi się śluz, @ z terminem na dzisiaj, ale nie bolą mnie piersi jak zwykle przed @.
Test dzisiaj robiłam, negatywny.

Cześć dziewczyny!
Przede wszystkim gratuluje Wam! :)

Ja w zasadzie tylko na chwilkę z pytaniem.
Kiedy wyszły Wam 2 kreski na teście? Przed @ już czy po terminie?

Pojawił mi się śluz, @ z terminem na dzisiaj, ale nie bolą mnie piersi jak zwykle przed @.
Test dzisiaj robiłam, negatywny.
Ja robiłam test 2 dni po przewidywanym dniu @. I od razu wyszły dwie grube krechy :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry