Martini4
Fanka BB :)
Dziewczyny a jaka waga mają wasze maleństwa bo mnie zastanawia czy jest ok w 16 tyg 175g
Ja w środę byłam na połówkowych (19+6) i mały ważył 322g. Doktor powiedziała że jest to idealnie względem terminów więc się cieszę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny a jaka waga mają wasze maleństwa bo mnie zastanawia czy jest ok w 16 tyg 175g
Moje dzieciątko wazylo 177 to czyli tyle co twoje i mi doktorek powiedzial ze ładnie rosnie. Czyli nie masz co sie martwić.Dziewczyny a jaka waga mają wasze maleństwa bo mnie zastanawia czy jest ok w 16 tyg 175g
Pewnie, ze nie ma. Natomiast z drugiej strony chodzi tutaj tez o służbę zdrowia w kraju, w którym jesteśmy na wakacjach i ich podejście w przypadku wykrycia wirusa, kwarantanna. Jednak w przypadku zarażenia się będąc na miejscu w naszym kraju czułabym się chyba bezpieczniejsza niż gdzieś za granicaNo ja będę 29/30 .Moja gin też powiedziała ,że latanie ok ale w tych okolicznościach nie poleca. Z resztą ona jest mega negatywnie nastawiona na wyjazdy , kiedy jej wspomniałam o Bałtyku ,że w sierpniu wyjazd ,stwierdziła ,że wszyscy znad morza wracają z korona. Nie wiem czy to się unormuje w ciągu nie wiem roku czy dwóch.Czy nie więcej stresu będzie z maluszkiem .Potem będę się denerwować gdyby coś mu dolegało .Znajomi byli już we Włoszech 1 lipca i mówią,że na spokojnie a jeszcze lepiej teraz jest bo plaże puste. Mam jeszcze w domu dwóch starszaków , którzy też już się nastawili na wyjazd .Czy Polska jest bezpieczniejsza jeżeli chodzi o ten pieprzony wirus , to chyba odpowiedzi jednoznacznej nie ma.
Normalne w ciążyDziewczęta, lekarz dopiero za parę dni, więc mam pytanie do Was . Od kilku dni kłują mnie piersi, nie sutki, tylko takie kłucie po bokach piersi , raz jedna raz druga. Pierwszy raz takie coś mam. Może któraś z Was tak miała ? To może być związane z ciążą czy raczej nie ?
Dziewczyny mam pytanie, powtarzacie badania na toksoplazmozę?
Ja tez nie wiem kiedy maluszek smyra a kiedy ida gazy bo wydaje mi sie ze to to a tu za sekundę gaz i lipaTak, nie przechodziłam tej choroby, więc muszę znowu powtórzyć badania. Jestem w 19+1.
A co do ruchów, to wciąż nie mogę odróżnić muskania dzidzi od gazów... Więc pozostaje mi cierpliwie czekać na mocniejsze sygnały![]()
Na ból pleców fizjoterapeutaDziewczyny co poradzicie na bolące plecy?
W środę wzięłam się za sprzątanie i huba trochę zbyt długo w schylonej pozycji byłam. Od tamtej pory plecy bolą po prostu jakbym je niesamowicie zmęczyła...
Ech... mam już umówiona wizytę po niedziele. Sądziłam, ze może znajdzie się coś doraźnego :/Na ból pleców fizjoterapeuta