Ojej to super! Kochana strasznie się cieszeOoo @Zagadka19 jesteś wreszciemiałam Ci pisać na priv ale napisze tutaj
mam wyniki Nifty, dziecko jest genetycznie zdrowe i będzie dziewczynka
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej to super! Kochana strasznie się cieszeOoo @Zagadka19 jesteś wreszciemiałam Ci pisać na priv ale napisze tutaj
mam wyniki Nifty, dziecko jest genetycznie zdrowe i będzie dziewczynka
![]()
Ja mojego też znalazlam na znany lekarz po opiniach, wizyta średnio trwa ok 30min. Zanim przychodzę lekarz czyta kartę, zawsze jest przygotowany, dużo mi wyjaśnia, jest bardzo empatyczny.Uważam, że bardzo ciężko znaleźć dobrego lekarza. Ja czytam opinie na znanylekarz.pl i tym się sugeruję. Tak znalazłam mojego, do którego chodzę prywatnie. A ile trwają u was wizyty? U mnie bardzo krótko. Może 10-15 minut.
Ja tez mam wizyty po 30 minut. Czasami dłużejJa mojego też znalazlam na znany lekarz po opiniach, wizyta średnio trwa ok 30min. Zanim przychodzę lekarz czyta kartę, zawsze jest przygotowany, dużo mi wyjaśnia, jest bardzo empatyczny.
to maluszki maja zabawnie w brzuszkuJa regularnie co 2 tygodnie u ginekologa na kontroli... trochę miałam ostatnio stresa bo jedno z bliźniąt było mniejsze a ze to jednojajowe było trochę strachu... usg w 12 tygodniu i nadal jedno jest mniejsze ale rozwija się prawidłowo i rośnie wiec nie ma już powodów do zmartwieńjedno spokojnie leżało i dało się zmierzyć natomiast drugie chyba charakterek ma mój
całe badanie nie dało się zmierzyć bo ciagle fikołki i machanie rękoma i nogami
każdej z was zycze takiego widoku
![]()
U mnie już coś widaćDziewczyny widać już brzuszki?
U mnie chyba trochę wyskoczył chyba, że to tłuszczyk![]()
Ja się raczej nastawiam na to, że niewiele będzie widać do 5-6 miesiąca. Piękne tyłozgięcieU mnie już coś widać![]()
Ja bardzo czuję że mój brzuch jest zamieszkiwanyU mnie już coś widać![]()