Ja w 1 ciąży jak usłyszałam serduszko to się popłakałam , przepiękne uczucieA który będziesz miała tydzień?
Nie sądziłam że to takie piękne uczucie widzieć taką mrugającą kropeczke a co dopiero jak się usłyszy te serduszko![]()
reklama
MamaR
Fanka BB :)
5+6 wg ostatniej miesiączki ale owulację miałam w 19 DC więc wg moich obliczeń będzie dopiero 5+1 :-)A który będziesz miała tydzień?![]()
Nie sądziłam że to takie piękne uczucie widzieć taką mrugającą kropeczke a co dopiero jak się usłyszy te serduszko![]()
natalia16!
To pęcherzyk będzie napewno5+6 wg ostatniej miesiączki ale owulację miałam w 19 DC więc wg moich obliczeń będzie dopiero 5+1 :-)
Artemida90
U mnie na szczęście brązowe plamienie się uspokoiło 
i mam nadzieję że już takich niespodzianek do środy nie będzie
Asiula1304
O rany, przez Was też już zaczynam o tym myśleć o tym usg
a mam równo za tydzień i jakoś już zaczynam przebierać nóżkami 
natalia16!
Mnie dzisiejsze usg tak poprawiło dzień że szokO rany, przez Was też już zaczynam o tym myśleć o tym usga mam równo za tydzień i jakoś już zaczynam przebierać nóżkami
![]()
meksykanka11
Mam wynik !
Wtorek 858
Dziś czwartek 2105 . Także chyba nie ma wątpliwości, że to to
Wtorek 858
Dziś czwartek 2105 . Także chyba nie ma wątpliwości, że to to
natalia16!
PięknieMam wynik !
Wtorek 858
Dziś czwartek 2105 . Także chyba nie ma wątpliwości, że to to![]()
MamaR
PięknieMam wynik !
Wtorek 858
Dziś czwartek 2105 . Także chyba nie ma wątpliwości, że to to![]()
Ja dziś miałam teleporade i dostałam luteinę bo mam nisko progesteron. Liczę że to pomoże. Jutro powtarzam betę.
reklama
meksykanka11
nie martw się niskim progesteronem, ja sprawdzałam w drugiej ciąży , miałam niski , poleciałam do lekarza i powiedział, że tego się nie bada jak się nic nie dzieje.. No , ale dla świętego mojego spokoju dal mi luteinę. W kolejnych ciazach juz nie badałam, żeby się nie denerwowaćPięknieTo teraz pozostaje czekać do wizyty
![]()
Ja dziś miałam teleporade i dostałam luteinę bo mam nisko progesteron. Liczę że to pomoże. Jutro powtarzam betę.
Podziel się: