reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

No to jeśli reszta dziewczyn nie będzie miała nic przeciwko, to mamy dwie moderatorki ☺️ Ale jeśli któraś dziewczyna bardzo bardzo by chciała, to dajcie znać, będziemy negocjować 😝

Listę chętnych na prywatny wątek możemy już zacząć zbierać powoli, bo też zanim on powstanie, to też trochę czasu minie. To nie tak od razu się dzieje. Także proponuję, żeby chętne dały reakcję pod tym wpisem i zacznę tworzyć taką listę do zgłoszenia później.
Spokojnie jak ktoś jest chętny to ustąpie 😁

reklama
Hej, to i ja dołącze do wątku! Termin z apki na 26.12 :) Pierwszą wizytę mam 08.05, czym już się mega stresuje. Na razie robiłam tylko betę i progesteron i wszystko jest okej. Pierwsza ciąża (i pierwszy miesiąc starań), więc na razie wszystko jest dla mnie super nowe :)

Hej, to i ja dołącze do wątku! Termin z apki na 26.12 :) Pierwszą wizytę mam 08.05, czym już się mega stresuje. Na razie robiłam tylko betę i progesteron i wszystko jest okej. Pierwsza ciąża (i pierwszy miesiąc starań), więc na razie wszystko jest dla mnie super nowe :)
Rozgosc się 🥰 To piękne święta przed Tobą 🍀 Ja liczę, że urodzę przed lub po świętach bo w domu 3 dzieci 😁

Hej, zgodnie z prośbą daje info: termin pierwszej wizyty u lekarza mam na 6 maja, a dziś badałam ostatni przyrost bety dla świętego spokoju i podwojona przez 48h. Wcześniej byly przyrosty wyższe np 170%, mam nadzieję, że ten spadek tempa nie jest groźny.

reklama
Do góry