reklama
meksykanka11
Fanka BB :)
Hej co bierzesz na mdłości. Ja załatwiłam sobie receptę na bonjeste , ale się okazało, że podczas karmienia nie możnaTeż nie piję kawy, a jak nawet sobie zrobię to upiję łyk i zostaje dla mężaa na mdłości zaczęłam brać tabletki, bo mi żyć nie dają. Męczą mnie cały dzień, a tu jednak dzieckiem trzeba się zająć
![]()
meksykanka11
A tak poza tym to witam z choroby , dosyć , że tragicznie czuje się w tej ciąży to jeszcze choroba mnie dopadła i umieram. Goraczka , bol głowy, bol gardla i kaszel... mam dosyć 
Mama2025Kasia
Zaangażowana w BB
Majówka i po majówce
teraz mamy ostatnich kilka dni przed bierzmowaniem, praktycznie od jutra do piątku codziennie jakiś lekarz, to z mamą muszę jechać bo skręciła sobie kostkę, to z teściem, plus ja badania krwi i wizyta w piątek, ogólnie strasznie bolą mnie piersi, a i śpię jak zabita
o 14 obowiązkowo godzina drzemki 

Malyna92
Bonjeste. Tylko chyba dawkę muszę zwiększyć, bo po jednej tabletce mdłości wracają do mnie popołudniuHej co bierzesz na mdłości. Ja załatwiłam sobie receptę na bonjeste , ale się okazało, że podczas karmienia nie można![]()

meksykanka11
a jak się czujesz po tym ? Jakoś otepiale? Można po tym prowadzić?Bonjeste. Tylko chyba dawkę muszę zwiększyć, bo po jednej tabletce mdłości wracają do mnie popołudniua choroby współczuję i to bardzo. Oby szybko Ci przeszło
![]()
Ja się zastanawiam czy pójdę ginekologa we wtorek, bo póki co w moim stanie tego nie widzę..
Malyna92
Śpiąca

W ulotce jest, że nie wolno prowadzić po nich, bo powodują senność. Z tym że ja od początku ciąży chodzę z oczami na zapałki, więc różnicy nie czujea jak się czujesz po tym ? Jakoś otepiale? Można po tym prowadzić?
Ja się zastanawiam czy pójdę ginekologa we wtorek, bo póki co w moim stanie tego nie widzę..

reklama
MamaR
Współczuję ! Oby szybko przeszło !A tak poza tym to witam z choroby , dosyć , że tragicznie czuje się w tej ciąży to jeszcze choroba mnie dopadła i umieram. Goraczka , bol głowy, bol gardla i kaszel... mam dosyć![]()

Podziel się: