Tenni
Fanka BB :)
A proszę bardzo.Ale mi narobiłaś smaka na tostywieki nie jadłam
Przyszły mi wyniki. Beta w normie bo dziś 35096, więc przyrost okej..
Ale jak miałam 3 tyg temu TSH 0.062 to teraz mam za dużo..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A proszę bardzo.Ale mi narobiłaś smaka na tostywieki nie jadłam
Ja 3 tygodnie temu miałam 0,006A proszę bardzo.
Przyszły mi wyniki. Beta w normie bo dziś 35096, więc przyrost okej..
Ale jak miałam 3 tyg temu TSH 0.062 to teraz mam za dużo..4.035 ... Ehhh wezmę większą dawkę
Na początku ciąży tsh może spaść przez to, że rośnie beta hcg. Lekarz mi to tłumaczył, mówił że to całkiem częste zjawisko i jest normalne. Trzeba kontrolować i zmieniać dawki w zależności od potrzebyJa brałam 100, to miałam TSH koło 6. Przepisała mi 125 to spadło 0.062. przepisała mi na 112 - teraz mam 4.035 xd nie nadążamwrócę sama do tego 125, zrobię za tydzień badania znowu
aa ogólnie mam Hashimoto, niedoczynność.
Ja też nie mam problemu z umową, praca w biurze aczkolwiek dla mnie trochę stresująca momentami.Ja też mam komfortową sytuację, bo umowę mam jeszcze na prawie 2 lata. W tej pracy jestem już lekko ponad rok. Mam pracę biurową więc teoretycznie mogłabym pracować długo, ale nie wiem jak będę się czuła. Nie chcę się męczyć, też nikt mi medalu nie da za to, że w ciąży chodziłam do pracy![]()