la_mariquita
Moderator
Ja dzisiaj mam jakoś więcej energii, ale za to i tak mam wielką ochotę nic nie robić
abstrakcja. Meeeega nie mogę się doczekać wizyty u lekarza, nie wiem jak ja tyle wytrzymam 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To u mnie dzisiaj w końcu bez mdłości, nawet sporo energii. Masz wizytę szybciej niż jaJa dzisiaj mam jakoś więcej energii, ale za to i tak mam wielką ochotę nic nie robićabstrakcja. Meeeega nie mogę się doczekać wizyty u lekarza, nie wiem jak ja tyle wytrzymam
![]()
Z tymi wizytami to ja właśnie zawsze umawiam tak jakoś w 7 tygodniu mniej więcej i za każdym razem żałuję, że jednak nie tak szybko idęTo u mnie dzisiaj w końcu bez mdłości, nawet sporo energii. Masz wizytę szybciej niż jachyba że do mojej lekarki się zwolni termin to z chęcią pójdę szybciej.
I jak reakcje?U nas rodzinka się dowiedziała w świętaa na L4 pójdę w czerwcu jeśli do tej pory będzie wszystko okej. Już też się nie mogę doczekać czwartkowej wizyty.
Bety nie robiłam ani razu, czekam na wizytę
A co do zmęczenia to ja niedawno się przeprowadziłam i teraz każdego dnia popołudniami ogarniam mieszkanie po przeprowadzce + 1.5 roczniaka. Więc w tym wszystkim dobrze że brak objawów ciążowychaczkolwiek wczoraj trochę przesadziłam, za dużo noszenia/przestawiania/sprzątania i dziś mnie brzuch ciągnie co jakiś czas. Więc dziś wyjechałam żeby nie patrzeć na bałagan i odpoczywam
miłej niedzieli
![]()
Według chatu jest ok ;p niski to poniżej 11. Ale wiadomo chat chatem a specjalista specjalistaTo wszytskiego najlepszego! Mam nadzieję że urodziny się udały i spędziliście miło weekend) lepiej czasem zrobić badanie niż potem chodzic jak nieobecna
ja dzomisiaj poszłam sprawdzić przyrost bety i czekam za wynikami ...ale to mniej więcej 5-6tydzien i progesteron (badalam w czwartek) i Mam 22,09 i nie wiem czy to nie za nisko:/ usg dopiero w czwartek bo mój gin wraca z urlopu :/
Teściowie przeszczęśliwi, ale trochę nie skumali co się wydarzyło, bo mąż próbował im powiedzieć tak z podtekstem a oni tylko radośnie się uśmiechali. Aż im po chwili powiedział bezpośrednio że ciąża, to teściowa tak głośno krzyknęła z radości że nasz młody zaczął płakaćI jak reakcje?
My dosłownie 2 dni przed porodem skończyliśmy remont kuchniszorowałam ściany, przenosilam wszystkie graty itp. Śmiałam się że to było wywoływanie
![]()
A teraz jak się czujesz, coś lepiej?My dziś mieliśmy dzień bez dziecka, poszliśmy zjeść, a teraz spacer i jakoś słabo się poczułam.
To jeszcze ode mnie przyjmij najlepsze życzeniaHej dziewczyny, co tam u was? Ja świętuje urodziny i jesteśmy na weekend w hotelu nad morzem
Ale przed wyjazdem jechałam jeszcze do laboratorium na betę bo głowa mi nie dawała spokoju
Na szczęście jest ekstra, beta 30 147, progesteron 29![]()