mira_cle
Aktywna w BB
Na 16:30, więc cały dzień w pracy będę jak na szpilkach. U mnie 6 tc. A jak u Ciebie?Na którą masz Mi który tc i ciebie ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na 16:30, więc cały dzień w pracy będę jak na szpilkach. U mnie 6 tc. A jak u Ciebie?Na którą masz Mi który tc i ciebie ?
Byłam zapisała na tydzień później, ale bym nie wytrzymała.Zazdroszczę Wam tych wizyt, powodzenia dziewczyny![]()
Ja właśnie ze względu na to serduszko umawiam wizyty w okolicach 7 tygodnia, żeby już nie wróżyć z fusów. W pierwszej ciąży polecałam szybko i później 2 tygodnie siedziałam jak na szpilkach. Mój lekarz też tani nie jest, to poczekamByłam zapisała na tydzień później, ale bym nie wytrzymała.Pani w rejestracji w klinice mówiła że się nie dziwi i że mam przyjść teraz potwierdzić co i jak, a ten termin na przyszły tydzień pewnie też się przyda, bo może być teraz jeszcze za wcześnie aby było serduszko
![]()
W poprzedniej ciąży poszłam na trzy wizyty na NFZ. Badania i tak zrobiłam prywatnie bo pierwszy termin wizyty wypadał po 10 tygodniu, wcześniej nie mieli miejscDziewczyny, a któraś z was prowadziła może ciążę prywatnie i na NFZ? Ja zawsze prywatnie, a badania robiłam w ramach pakietu z Luxmed, no i teraz się zastanawiałam czy nie pójść do przychodni, możecie miałabym częściej wizyty![]()
A ile płacisz za wizytę?Ja właśnie ze względu na to serduszko umawiam wizyty w okolicach 7 tygodnia, żeby już nie wróżyć z fusów. W pierwszej ciąży polecałam szybko i później 2 tygodnie siedziałam jak na szpilkach. Mój lekarz też tani nie jest, to poczekam![]()
Ja to i tak siedzę już od owulacji jak na szpilkachJa właśnie ze względu na to serduszko umawiam wizyty w okolicach 7 tygodnia, żeby już nie wróżyć z fusów. W pierwszej ciąży polecałam szybko i później 2 tygodnie siedziałam jak na szpilkach. Mój lekarz też tani nie jest, to poczekam![]()
Ja pierwszy raz więc też chętnie się dowiem. Swojego ginekologa na NFZ mam bardzo fajnego, zdiagnozował PCOS i sam zasugerował wsparcie się kliniką, więc go nie skreślam. Ale póki co stymulacja była w klinice więc potwierdzić jadę do mojego lekarza w klinice. Potem się zobaczyDziewczyny, a któraś z was prowadziła może ciążę prywatnie i na NFZ? Ja zawsze prywatnie, a badania robiłam w ramach pakietu z Luxmed, no i teraz się zastanawiałam czy nie pójść do przychodni, możecie miałabym częściej wizyty![]()
Ja na 16:00 u mnie 6+4Na 16:30, więc cały dzień w pracy będę jak na szpilkach. U mnie 6 tc. A jak u Ciebie?