elunia1983
Fanka BB :)
Kciuki za dzisiejsze wizyty 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zasilacz grono mam córeczek , czy synków?Ja juz poponiżej wymiary dzieciątka tydzień 19+3:
BPD - 45,2 mm (19+4)
HC - 158 mm (18+5)
AC - 149 mm (20+0)
FL - 30,4 mm (19+2)
Waga 308g
Lekarz mówi, że wszystko jak najbardziej ok także to mnie uspokoiło
Z OM termin na 16.12, z pomiarów na 19.12. Co rusz to co innego
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też jak się urodziłam to drobna byłam. Niecałe 2100 miałam. Ale lekarz nic nie mówił, że nieprawidłowa waga. Pewnie waga jak i wymiary będą się zmieniać to więcej to mniej w stosunku do tygodnia ciąży. Tak jak piszesz to normalne, każde dziecko w swoim tempie rośniePajuinka drobniutkie dziecię a Plec znasz? 3dni w różnicy terminu porodu to absolutnie normalnie. I wymiar tydzien mniej czy tydzień wiecej w pomiarach malucha takze normalnie może być.
Co do płci. Potwierdził mi rzekomo na 99,9% bo 100% to przy porodzie wyjdzieZasilacz grono mam córeczek , czy chłopczyków?