Wrzuć Sancia ubranka na wyprawke, bo na głównym to zaraz znikną
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wrzuć Sancia ubranka na wyprawke, bo na głównym to zaraz znikną
Kochana ja Tobie tez [emoji7]Dziękujemoja niunia waży 338 g i cały czas się ruszała jak ją podglądaliśmy, w ogóle często czuję ruchy, ruchliwe te moje dzidzi
według OM 20 tydzień i 3 dni, według USG 19 +6. Łożysko na tylnej ścianie. I ogólnie najważniejsze że jak na razie wszystko ok.
Sancia gratuluję![]()
No nie wszystkie mają imiona. Mój wciąż bezimienny.Rita jeszcze czekamy na Ciebie.
Super sa teraz te wizyty. Juz prawie wszystkie wiedza co noszą pod serduszkiem. Maluchy rosną konkretnie i maja imiona. ♥
No to spory chłopak faktycznie
Mój też jeszcze bezimienny. Na razie jest Bąblem albo Młodym[emoji6]No nie wszystkie mają imiona. Mój wciąż bezimienny.
No to spory chłopak faktycznie![]()