Ja tylko na moment zeby podziekowac za zyczonka. Wprawdzie jak slusznie napisala Wanda nie obchodze dzis ale wlasnie postanowilam na styczen z maja przeniesc. no bo teraz 26 maja to ja inne swieto bede obchodzic!!!
Steffi co za palant!Ja bojowa jestem i jak Wanda nawtykalabym mu! Debil!
Mam nowy genialny sposob podawania lekow Lenie. Jak karmie piersia to pomiedzy piers a usteczka wtykam koncowke strzykawki i jak Lena pije mleko to ja jej b.powolutku wstrzykuje do buzi lek. Mowie wam SUPER! Ani sie nie zachlystuje, ani sie nie krzywi, ani przede wszystkim nic bokiem nie wylatuje! Polecam - wyprobujcie!!!
Kurcze mam dla Leny nowy wozek - trzykolowy zajebiozka! Ale wczoraj w sklepie gosciu mi (juz ktorys z kolei) powiedzial ze 3kolowe sa b niestabilne. Ja to zawsze olewalam, a dopiero wczoraj do mnie dotarlo. Jak dziecko bedzie siedziec w spacerowce i np spadnie mu zabawka, bedzie oczywiscie chcialo ja podniesc. Pomimo ze przypiete szelkami troche wychyli sie na bok, naciskajac na niego i ten wozek wtedy pod naciskiem leci na bok. Tzn. piszac "ten" mam na mysli jakikolwiek trzykolowy. O tym w ogole nie pomyslalam. JAko gondola pewnie przewrotka nie grozi (chociaz.....juz teraz sie boje)ale jako spacerowa to naprawde kiepska sprawa.
Joeey slyszalas, myslalas o tym? co Ty na to? Pati? Nie wiem kto jeszcze ma 3 kolka? Joeey sprobuj w wersji spacerowej nacisnac na bok wozka (bok siedziska, bocznej burty)symulujac jakby Ada w nim siedziala i na ten bok naciskala chcac cos siegnac z ziemi. No przerazenie mnie ogarnia ze mam znowu wozek do dupy!!! Wczesniej mi mowili o niestabilnosci ale jakos nikt mi tego tak obrazowo nie pokazal ani nie wytlumaczyl. Dlatego to lekzewazylam....A nasze dzieci lada moment beda wazyly 10 kg i ten nacisk bedzie coraz silniejszy....
Wanda Lena wazyla 4200 ale to juz po 1,3 kg przytyciu! paulinka byla po prostu znacznie ciezsza jak sie urodzila.
Jestem w szoku ze tyle Was juz Pampersy 3 uzywa! JA niezmiennie 1. 2 Tez ok ale po co skoro im wieksze tym drozsze. Jeszcze zdaze 2 zakladac....Choc Mam wlasnie kupione 2 i jak mi sie 1 skoncza to sie za 2 biore!
Ide spac bo padam!