reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Wandzia - zapomniałam dodać - wujka tłumaczy złamana ręka :p

Natalia - straszna historia - biedna dzieciątko tyle musiało przejść :(

Dziendoberek!

Gabi, Ketsa - powiem tylko tyle: nie wiem jak jest byc mamusia za mlodu (ale wiem ze dla mnie byloby to obciazenie wtedy bo ja malo cierpliwa zawsze bylam i mocno rozimprezowana.... ;) ) ale wiem jak jest byc mamusia na stare lata! ZAJEBISCIE!!! Takze jedna opcja drugiego dziecka to miec w miare szybko po pierwszym, a druga to wlasnie dlugo po - na stare lata. No ale u mnie to w gre nie wchodzi.... ;) Tak wiec polecam goraco wszystkim ktore ta opcje biora pod uwage!

Pamcia - to ja sie wypowiem jako młoda ,znerwicowana, rozimprezowana kobitka (przed ciązą oczywiście) - Karolek wyzwolił we mnie skrywane głeboko pokłady cierpliwości!bardzo mnie wyciszyło to moje maleństwo - i jak narazie zyje bez imprezek ;D więc morał z tego taki - ze nie ważne w jakim wieku - zajebiście być matką ;D ;D a jak tylko będę wiedziała co z moją siostrzyczka napisze na wątku zdrowotnym specjalnie dla Ciebie :) :-*

Cyprysiowa a tak naprawdę do my chcemy poczekać tak ze 2 lata żeby Kacperek miał prawie 3 jak się siostrzyczka urodzi  ;D szczególnie, że jestem po cesarce to conajmniej rok powinnam zaczekać a lepij dwa jak pisze Didi :)
Chyba że się cos przytrafi to i tak będę się cieszyła  ;D

Ojej to straszne co przeżyła ta Kasia i jej synek!!!  :o  :( trudno sobie nawet to wyobrazić! Koszmar po prostu! :(

Pamcia właśnie zgadzam się z Moskito nie wazne w jakim wieku ale zajebiście jest być matką!!!  ;D :laugh:

AAa - zapomniałam dodać,ze nieważny wiek - jeśłi sie jest choć troche dojrzałym psychicznie ;D to podstawa !!!
Paula - a moze masz foremke na chłopczyków, hehehe! ale Wandzi to sie z tą parką poszczęściło ;D

właśnie wróciliśmy z zakupów z reala ;D zaraz obiadek a potem spacerek

Didi mi mój gin powiedział ze moge drugiego dzidziola po 6msc od cesarki

tez mi we wrózbach wyszło ze pierwszy syn a druga córka Mam nadzieje ze to prawda ;D

reklama
Do góry