reklama
witam internetowe mamusie !!!! (tak nazywa Nas moj Artek)
no ja juz nie spie...no tak mam, ze raz do 11 a raz do do 7... :
i pewnie bede w ciagu dnia nieprzytomna i taka to robota ech.. :
:
Pati no takich upalow to nie zazdroszcze..no zycze szybkiego rozdwojenia sie aby troszke ulzylo.. ;D
Agnes ale Ty to dopiero jestes ranny ptaszk, ja to przy Tobie pikus..no i ten nawilzacz powitrza to naprawde swietna sprawa..szczegolnie w zimie kiedy wlasnie powietrze jest suche i ciagle pracuja kaloryfery, nawet mam go na mojej liscie wyprawkowej tylko, ze to dosc spory wydatek..wiec zostawilam sobie na pozniej.. :
no i trzymam kciuki za bartys..bedziemy mieli nowego dzieciaczka!!!!!!!!!! ;D ;D
no ja juz nie spie...no tak mam, ze raz do 11 a raz do do 7... :
Pati no takich upalow to nie zazdroszcze..no zycze szybkiego rozdwojenia sie aby troszke ulzylo.. ;D
Agnes ale Ty to dopiero jestes ranny ptaszk, ja to przy Tobie pikus..no i ten nawilzacz powitrza to naprawde swietna sprawa..szczegolnie w zimie kiedy wlasnie powietrze jest suche i ciagle pracuja kaloryfery, nawet mam go na mojej liscie wyprawkowej tylko, ze to dosc spory wydatek..wiec zostawilam sobie na pozniej.. :
no i trzymam kciuki za bartys..bedziemy mieli nowego dzieciaczka!!!!!!!!!! ;D ;D
czesc laseczki 
Pamcia napisala
A to nie byla falszywka !!!! Urodzila o 6 !!!! Ekspresowo... o 3:50 dostalam smska ze jedzie na porodowke - i o dziwo ten sms mnie nie obudzil, bo jakos spac nie moglam dzis - cos chyba czulam ze sie swieci...i teraz dostalam smska ze Pamcia urodzila Lenke, ze ma sie dobrze i w ogole sa bardzo bardzo szczesliwi
Tylko pogratulowac tempa !!!! 2,5 godziny 
Pamcia - juz Ci w smsie pisalam - ogromniaste gratulacje !!!!!!
Pamcia napisala
dobranocka! Tez chyba pojde bo czuje ze to falszywka jak zwykle...
A to nie byla falszywka !!!! Urodzila o 6 !!!! Ekspresowo... o 3:50 dostalam smska ze jedzie na porodowke - i o dziwo ten sms mnie nie obudzil, bo jakos spac nie moglam dzis - cos chyba czulam ze sie swieci...i teraz dostalam smska ze Pamcia urodzila Lenke, ze ma sie dobrze i w ogole sa bardzo bardzo szczesliwi
Pamcia - juz Ci w smsie pisalam - ogromniaste gratulacje !!!!!!
paaricia
Fanka BB :)
PAMCIAW GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!
Ale sie ciesze!!!! No prosze jak blyskawicznie!! Pozazdroscic! ;D ;D Ale super! Czyli Pamciaw, ktora chyba jako pierwsza sie nastawiala na cesarke urodzila naturalnie!! No i jak szybciutko, ja nie moge, ja tez tak chce!!!!!!
Ale sie ciesze!!!! No prosze jak blyskawicznie!! Pozazdroscic! ;D ;D Ale super! Czyli Pamciaw, ktora chyba jako pierwsza sie nastawiala na cesarke urodzila naturalnie!! No i jak szybciutko, ja nie moge, ja tez tak chce!!!!!!
no bo jeszcze kilka godzin temu debatowalysmy czy 8.12 to moze byc dzien urodzin Lenki... :laugh: :laugh:
ale blyskawicznie jej poszlo..no nie moge uwierzyc co za kobitka z Niej i wszystko jest tak jak sobie zaplanowala :laugh: czyli po przyjezdzie Tomka.. :laugh:
WIELKIE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!

no Ingusia jest naprawde coraz ladniejsza, jezeli jest mozliwe zeby stac sie kims jeszcze ladniejszym - no przepiekna jest
ja juz sie nie moge doczekac kiedy moje malenstwo sie urodzi 
A teraz ide tutaj ponadrabiac watek dokladnie
Pati - o tej 3:50 napisala: jade na porodowke. Boli jak smok.To juz nie moze byc falszywy alarm.
Wiec chyba jednak wiedziala ze to juz 
A teraz ide tutaj ponadrabiac watek dokladnie
Pati - o tej 3:50 napisala: jade na porodowke. Boli jak smok.To juz nie moze byc falszywy alarm.
reklama
paaricia
Fanka BB :)
Wanda - uff no to chyba faktycznie wiedziala... ;D W koncu nie urodzila w domu! 
Joeey - ja tez mam nadzieje, ze moje MAlenkie wykluje sie jak zaplanowalam - czyli PO przylocie mojej mamy i brata, a nie w trakcie czekania na nich na lotnisku!! :
:
Joeey - ja tez mam nadzieje, ze moje MAlenkie wykluje sie jak zaplanowalam - czyli PO przylocie mojej mamy i brata, a nie w trakcie czekania na nich na lotnisku!! :
Podziel się: