Kamila nooooo słów brak na takiego człowieka to nawet szkoda splunąć!! a troche twoją sytuacje rozumiem bo wiem jak to jest z podziałami wszelkimi w rodzinie wtedy zawsze się jakaś czarna owca znajdzie rzekła bym nawet wilk w owczej skórze

Ale najważniejsze że nie musicie się na palanta oglądać i żyjecie swoim życiem już tak że twój Adrian bardzo mądrze robi niech za rzadne skarby tatusiowi nie popuszcza bo ten tyko pewnie czeka żeby czyimś kosztem sobie dobrze zrobić...
Didi ty sie nie bój nic ja myśle że bezpośredniego zagrożenia życia nie ma po tym wypadku ale jak nie masz większych problemów to faktycznie skup sie na tym ;D

;D
Moskito i Magdus no to muszą na was uważać wasze dzieciątka hehehehe ja powiem szczeże że od czasu do czasu też mi się zdaży czymś Maksa puknąć stuknąć albo zahaczyć (a kiedyś nawet przy wierceniu sie przy ubieraniu czapki za trzy włosy my wyrwałam....to chyba było moje największe przestępstwo)
a ten mój skubaniec mały nawet ani razu sie nie skrzywił na te moje wyczyny..... hmmmm twardziel mały ;D
aOla a ty znowu zakupy nooooooo dobry sponsor ten twój mąż ;D
Magdus takie to nasze życie niestety i ciągle ktoś umiera i ciagle ktoś się rodzi a babunia na pewno jest z tobą cały czas i pilnuje ciebie i twojego urwiska
aaaaaa
Kamila zapomniałam że ty jeszcze babcie masz do kolekcji echhhh kto mieczem wojuje ten od miecza ginie- wniosek musisz poćwiczyć kopa z półobrotu
A co do księży............................ no kurde wiecie chyba że to dla mnie woda na młyn no ale może już nie będe sie rozpisywać na ten temat bo znów bede cały dzień nastawiona bojowo
Ale skurczybyki rzeźbią jak mogą na biednych ludziach Paula jestem w szoku jak ten cennik wasz przedstawiłaś
A ja i tak mam teraz problem bo nie wiem właśnie czy mi się zgodzi ksiądz żeby chrzesnym był człowiek po rozwodzie a chyba może odmówić a ja poprostu nikogo innego sobie nie wyobrażam do tej zaszczytnej funkcji :
KUUUUUUUUUUUUUUUUrde no bo wysłać już nawet nie moge chyba piaty raz próbuje!!!