reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

GRUDZIEŃ 2005

wiecie co Adrian byl umowiony z ojcem na 9 juz powinien dawno byc,troche sie martwie moze go wytrzepal z tych pieniedzy za rogiem i Adrian boi sie wrocic do domu hehe.Nawet zadzwonic nie moge bo mam brak srodkow na koncie :D

reklama
Witajcie :)
My dzisiaj pospalismy do 11 :) przyszłam się tylko przywitać, bo już mnie Kacper woła, musze go przebrac i nakarmić.
Znowu rzeście dały popis ale dziś chyba tego nie nadrobie  ::)
Zaraz idziemy na spacer mimo iz nie ma słoneczka a na 17 jedziemy na rehabilitacje!

Wanda no mój Paweł to się tak wkurzył jak mu powiedziałam ile chce za chrzest że chciał do dziada napisac maila tylko nie mogliśmy znaleść, cwaniak nie zamieścił na stronie, bo pewnie same skargi by odbierał  :mad:

Dobra lece, bo ktos mnie woła

Narazie

Kamila nooooo słów brak na takiego człowieka to nawet szkoda splunąć!! a troche twoją sytuacje rozumiem bo wiem jak to jest z podziałami wszelkimi w rodzinie wtedy zawsze się jakaś czarna owca znajdzie rzekła bym nawet wilk w owczej skórze  ;)
Ale najważniejsze że nie musicie się na palanta oglądać i żyjecie swoim życiem już tak że twój Adrian bardzo mądrze robi niech za rzadne skarby tatusiowi nie popuszcza bo ten tyko pewnie czeka żeby czyimś kosztem sobie dobrze zrobić...

Didi ty sie nie bój nic ja myśle że bezpośredniego zagrożenia życia nie ma po tym wypadku ale jak nie masz większych problemów to faktycznie skup sie na tym  ;D ;) ;D

Moskito i Magdus no to muszą na was uważać wasze dzieciątka hehehehe ja powiem szczeże że od czasu do czasu też mi się zdaży czymś Maksa puknąć stuknąć albo zahaczyć (a kiedyś nawet przy wierceniu sie przy ubieraniu czapki za trzy włosy my wyrwałam....to chyba było moje największe przestępstwo)
a ten mój skubaniec mały nawet ani razu sie nie skrzywił na te moje wyczyny..... hmmmm twardziel mały ;D

aOla a ty znowu zakupy nooooooo dobry sponsor ten twój mąż ;D

Magdus takie to nasze życie niestety i ciągle ktoś umiera i ciagle ktoś się rodzi a babunia na pewno jest z tobą cały czas i pilnuje ciebie i twojego urwiska

aaaaaa Kamila zapomniałam że ty jeszcze babcie masz do kolekcji echhhh kto mieczem wojuje ten od miecza ginie- wniosek musisz poćwiczyć kopa z półobrotu ;)

A co do księży............................ no kurde wiecie chyba że to dla mnie woda na młyn no ale może już nie będe sie rozpisywać na ten temat bo znów bede cały dzień nastawiona bojowo
Ale skurczybyki rzeźbią jak mogą na biednych ludziach Paula jestem w szoku jak ten cennik wasz przedstawiłaś
A ja i tak mam teraz problem bo nie wiem właśnie czy mi się zgodzi ksiądz żeby chrzesnym był człowiek po rozwodzie a chyba może odmówić a ja poprostu nikogo innego sobie nie wyobrażam do tej zaszczytnej funkcji  ::)

KUUUUUUUUUUUUUUUUrde no bo wysłać już nawet nie moge chyba piaty raz próbuje!!!

heheh no i nagle spokój

no to jeszcze odnośnie księdzy ....
nedawno zmarł mój wujo wspaniały człowiek, znany i szanowany w swojej okolicy no i biedna moja ciocia musiala wszystko wlaściwie sama załatwiac i wszystkim sie martwic zaraz na bieżąco po tym fakcie no i standardowo pierwsze pogotowie i znowu nie tak dlugo potem wezwała ksiedza a tan gnojek wielce zdegustowany ze od razu nie gnali do niego oczywiscie juz wyrazał swoje niezadowolenie po czym podszedł do wuja mojego juz zmarłego i rzucił "eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zimny" zrobil co mial zrobic od niechcenia i sie zabrał !!! normalnie siąść i płakać i my mamy chodzić do takich gnojów sie spowiadać jeszcze!!!!!!!!!!

ketsa to juz cham nad chamami.
u nas w kosciele jest 2 ksiezy.jeden taki chu.. ze szok ale za to proboszcz jest bardzo fajny i strasznie lubi dzieci.a pieniadze na tace przynajmniej widac na co ida bo czesto kupuja cos malucha np.jak byly rekolekcje to po nich dzieciaki mialy herbtke i ciacha zeby na glodnego doszkoly nie szly.

Kamila no to dobrze że jeszcze takie wyjątki są jeeeeju jak by wszyscy tacy byli to może i zaczeła bym do kościoła chodzić ;D

Ola szczęściara ;D
a ja mam obiecane w czwartek ciekawe jak to wyjdzie mąz ma sobie urlop wziąść bo inaczej bym nie dała rady a musz emałemu pokupować czapy i do chrztu butki i czapulkę i świecę i sobie coś ;D

a temat księży pozostawiam bez komentarza powiem tylko tyle że bardzo żałuję że tak rzadko trafi się taki prawdziwy z powoałania :( bo żeby tak zdierać to naprawdę przesada
aa... sobie przypomniałam że jak byłam po kartkę o chrzcie potrzebną do ślubu to ksiądz nie wziął nic ale wcześniej mnie zlustrował co robię, a że byłam biedną studentką ;) to nie wziął nic ;D wyszłam tak szybko jak przyszłam żeby się nie rozmyślił ;D ;D ;D

ooo ładną stronę zaczęłam ;D ;D

a chciałam jeszce dodać ze rozmawiałam z mężem ile to by księdzu za ten chrzest dać a mąż mówi 200 zł ::) ::) to go ukróciłam i powiedziałam że chętnie dałabym 50zł to i tak niezły zarobek w godzine nie ?? tym bardziej że jeszcze masza nie jest za dziecko tylko za kogoś zmarłego :p

dziewczynki mam problem - nie widze albumu, a okazyjnie jestem u koleżanki i mogłabym wstawić najnowsze zdjątko Staśka, gdzie go szukać ??? pozdrawiam wszystkich całuski :)

reklama
Do góry