Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
OJ SZYBKO BYS ZATESKNIŁA WIEM TO PO SOBIEataata dawaj fajkęsama bym z chęcia zapaliła bo złośc we mnie aż sie wylewa
i jeszcze miliard takich wściekłych mordek
a powód szkoda gadac oczywiście jak zawsze ten sam małżonek wielmożnyale nie jest to miejsce na takie żale
na szczęście w piątek rano wyjeżdam do rodziców i trochę odpocznę czasami to zazdroszcze Viki i Ewelinie że na codzień się nie muszą użerać
HA DLATEGO JESTES TAKA CHUDZINKAElcia kurze jak stara lokomokotywa;-)
Żartuje ale pale, pale,,, stety, niestety... i własnie ubieram gacie i spadam bo juz mnie "trzepie".. mój rak dostał konwulsji, musze iśc go uratować![]()

SYLWIA A TY PALISZ ,PALIŁAS PRZED CIAZA BO JA TAK I TO B DŁUGO I RZUCIŁAM W 2 MC CIAZY I TERAZ MI TO STRASZNIE SMIERDZI FUJ FUJ
ALE CZASEM BUCHA BYM POCIAGNEŁA
i powiem szczerze że bardzo to lubiłam. Rzuciłam w dniu ślubu bo postanowiliśmy że odstawiam tabletki anty i bierzemy się do pracy
:-)
:-)grzechotka az tak ci podpadl?? czym sie narazil??
ja juz nie paletylko w myslach...

dobre, ale ja też

Mój mąż jak pierwszy raz Julcię przewijał to... UWAGA!!! założył pampersa tył na przód!!! Aż się rozpłakałam tak mnie to wzruszyło. A swoją drogą no niezła sztuka zapiąć rzepy na plecach... 

jest niezawodny. Niczym się nie spiera chyba... :-):-):-)