• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ataata dawaj fajkę:-D sama bym z chęcia zapaliła bo złośc we mnie aż sie wylewa:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: i jeszcze miliard takich wściekłych mordek

a powód szkoda gadac oczywiście jak zawsze ten sam małżonek wielmożny:angry:ale nie jest to miejsce na takie żale :no: na szczęście w piątek rano wyjeżdam do rodziców i trochę odpocznę czasami to zazdroszcze Viki i Ewelinie że na codzień się nie muszą użerać
OJ SZYBKO BYS ZATESKNIŁA WIEM TO PO SOBIE

oj stefcia podpadł podpadł ale nie będę tu o tym pisac bo to takie rodzinne sprawy ale poprzeklinać na niego mogę:angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:

elcia pożyjemy zobaczymy:-D
ja tez pale już tylko w myślach echchhchchc:no:

SYLWIA A TY PALISZ ,PALIŁAS PRZED CIAZA BO JA TAK I TO B DŁUGO I RZUCIŁAM W 2 MC CIAZY I TERAZ MI TO STRASZNIE SMIERDZI FUJ FUJ:baffled::baffled:
ALE CZASEM BUCHA BYM POCIAGNEŁA

Paliłam kiedyś:tak: i powiem szczerze że bardzo to lubiłam. Rzuciłam w dniu ślubu bo postanowiliśmy że odstawiam tabletki anty i bierzemy się do pracy:tak::-)

Grzechotka przesyłam Ci pocieszycielskie buziaki:tak::-)

nie martw sie grzechotka niedlugo bedziesz miala dostep do zamknietego to bedziesz mogla pisac WSZYSTKO!!!!!
a mi najbardziej sie chce palic wieczorkiem i jak jestem zla. wieczorkiem zawsze na spacer z pieskiem i papierosek to bylo piekne...

Soida ale się uśmiałam z twojego mąża. Pogubił dziecku buty... Ma talent.... :-D:-D:-D Mój mąż jak pierwszy raz Julcię przewijał to... UWAGA!!! założył pampersa tył na przód!!! Aż się rozpłakałam tak mnie to wzruszyło. A swoją drogą no niezła sztuka zapiąć rzepy na plecach... :-D:-D:-D
Bluzeczka też się tył na przód zdarzyła, bo obrazków nie zauważył... gigant...:laugh2:

Jutrzenka ciesze się że plamy po marchewce zeszły moim sposobem :tak::tak::tak: jest niezawodny. Niczym się nie spiera chyba... :-):-):-)

Agatko jak stara lokomotyw powiadasz??? hihihi... to zakurz i za mnie bo smaka narobiłaś a ja nie mogę bo mąż by mi głowe ukręcił jak by poczuł... :baffled::baffled::baffled:

reklama
sylwia za rzucilam tuz przed zajciem w ciaze bo mi J tak trul ze juz mi sie sluchac nie chcialo a ja i tak zawsze malo palilam. ale jak sobie pomysle teraz ze bym sie zaciagnela to bym chyba padla :)) nawet jak palilam to super light

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry