• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

paula usmialam sie z tego pampersa :)) mistrz !!
no ale nie wiem czy wam tego nie mowilam ale J pewnego razu pokazywal nasze USG znajomemu i nagle mowi calkiem powaznie " a tu widac zeby" myslalam ze padne!!

reklama
hehehehe mój R jak pierwszy raz przewijał Kubę to tak mu założył pieluchę że tylko go podniusł a ten mu sie cały osikał pieluszka była tak lużno zapięta że mogłam mu ją reka jedną ściągnć a on mówi że nie chciał żeby go uciskała to luźno zapiął hehhe

ee elcia mozesz isc spokojnie bo teraz wszystkie ogladaja "na wspolniej" a pozniej you CD czyli dzis za duzego zamieszania na forum nie bedzie.
a i mam pytanie do milosniczek serialu na wspolnej. jak to sie stalo ze ta malgosia sie rozstala z tym swoim mezem?? tym dziennikarzem??

ojej stefanio to długa historia wreszcie sie dowiedziała że on ją zdradzał i że ojeciec jej nie oszukiwał

ale teraz jest maź marta z dzieckiem Lalką do domu przyszła a zachowuje się tak jakby juz przynajmniej 3 miała hehehehh i jak świetnie wygląda ja po powrocie wyglądałam jak zombi i byłam tak przestraszona że nie wiedziałam co mam robic hehhe

no i mysle ze nikt nie skladal lozeczka w dzien wyjscia dziecka ze szpitala:)) a widzialyscie jej porod?? jak by moj pokazali to by spadl przyrost naturalny!!!

reklama
stefanka zapale za Ciebie też, i za Ciebie grzehotka też :tak: a to od razu za Elcie, Sylwie i Kasie;-)

Matko Agatka nie pal za nich bo jeszcze nam padniesz i cio bedzie ;-);-):szok::szok:.

Sylwia nie odpisalam ze ja Ciebie tez bo myslalam ze wiesz :szok::szok::-D:-D, cmokus.

To mnie pocieszylyscie bo juz myslam ze tylko moj Kubus to taki leniuszek ;-):-D

A Kubus z pigwinka bardzo zadowolony, on sie super kreci jak sie go pchnie na podlodze i fajnie gra a Kubus patrzy jak zaczarowny i nie usmicha.

Ale sie usmialam z tych naszych panow. Moj z ubieraniem tez roznie, zawsze ubiera malego po kapaniu a ja ide kaszke robic ale zanim wyjde sprawdza co naszykowalam do ubrania i czy wie co po kolei zakladac :szok::szok:, a juz kilka razy zalozyl tyl na przod body z dziwnymi zapieciami albo spodnie ktore mialy napis z tylu to on go na przod. A najbardzije lubie \jak mu rajstopki zaklada. Po prostu pekam ze smiechu :-D:-D:-D.

A gdzie sie podziewa nasza Ewunia?????

A i bylam dzis w pracy i gadalalm z nowa kierowniczka ktora jest od miesiaca bo awansowala z zastepcy. Powiedziala mi ile mi nowych obowiazkow do straych dolozy :szok::szok::szok::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, chyba bede spala w pracy. I do tego to wszystko to co ona robila czyli same porypane typu sprawozdawczosc :no::no: prowadzenie konta egzekucyjnego i uczenie i opieka nad mlodymi pracownikami :szok::szok::szok:. PAdne na pysio i juz wiecej do Was nie zajrze bo bede w pracy nocowoac chyba :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-(:-(.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry