Stefanka grzechotka ma racje z tymi kaloriami.
Ja sie przekonalam jak skutecznie schudnac bedac w ciazy. PRzez pierwsze miesiace jadlam jakbym miala dziure w zoladku i od kwietnia do wrzesnia przytylam 7 kilo. I wtedy sie okazalo ze mam cukrzyce ciazawa. Wiec zeby uniknac insuliny musialam stosowac diete. I te ostatnie nie przytylam ani grama a nawet 1 kilo schudlam. I po porodzie od razu wazylam tyle co przed ciaza a teraz to 4 kilo mniej.
Polecam diete jaka stosowalam. Jadlam 5 posilkow o mniej wiecej stalych porach. Nie mzna po prostu dopuscic do dlugich przerw bo wtedy rganizm robi sobie magazyny. Jadlam ciemne pieczylo, smazylam na oliwie, jadlam duzo warzy i nie slodzilam kawy ani herbaty. A na podwieczorek jadlam cos slodkiego albo owoce a w niedziele to ciut sobie pozwalalam. Jadlam normalne schabowe i nawrt pizze. Tylko jak sie je regularnie sniadanie-IIsniadanie-obiad-podwieczorek- kolacja to sila rzeczy zje sie mniej bo je sie czesciej. A i przed snem szklanke mleka wypijalam ale takie 0,5% tluszczu. Moze tak sprobuj, u mnie w ciazy skutkowalo i tylko 6 kilo przytylam.