• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

paula ja kupuje sojowe alpro soya i nawet jest spoko a ze ni chu chu nie jest podobne do pysznego tlusciutkiego mleczka to to ze light to juz mi wisi...ale za to ma tylko 20 kalorii :))

reklama
przeczytaj stefcia to co napisałam na poprzedniej stronie

i jeszcze dodam że jako weteranka diet wiem juz że najlepszą dieta jest rozsądne jedzenie 5 małych lekkich posiłków dziennie a przynajmniej 3 i dużo wody mało owoców dużo ważyw no i szlaban na słodycze i chleb a do tego troszkę ruchu

ja schudłam od porodu 25 kg już niestety musze jeszcze 10-15 schudnąć ale stosuje właśnie taki schemat żywienia

Stefanka grzechotka ma racje z tymi kaloriami.

Ja sie przekonalam jak skutecznie schudnac bedac w ciazy. PRzez pierwsze miesiace jadlam jakbym miala dziure w zoladku i od kwietnia do wrzesnia przytylam 7 kilo. I wtedy sie okazalo ze mam cukrzyce ciazawa. Wiec zeby uniknac insuliny musialam stosowac diete. I te ostatnie nie przytylam ani grama a nawet 1 kilo schudlam. I po porodzie od razu wazylam tyle co przed ciaza a teraz to 4 kilo mniej.
Polecam diete jaka stosowalam. Jadlam 5 posilkow o mniej wiecej stalych porach. Nie mzna po prostu dopuscic do dlugich przerw bo wtedy rganizm robi sobie magazyny. Jadlam ciemne pieczylo, smazylam na oliwie, jadlam duzo warzy i nie slodzilam kawy ani herbaty. A na podwieczorek jadlam cos slodkiego albo owoce a w niedziele to ciut sobie pozwalalam. Jadlam normalne schabowe i nawrt pizze. Tylko jak sie je regularnie sniadanie-IIsniadanie-obiad-podwieczorek- kolacja to sila rzeczy zje sie mniej bo je sie czesciej. A i przed snem szklanke mleka wypijalam ale takie 0,5% tluszczu. Moze tak sprobuj, u mnie w ciazy skutkowalo i tylko 6 kilo przytylam.

Grzechotka tak to już jest z tymi naszymi facetami. Najmądrzejsi są na świecie...:baffled::baffled::baffled: Ale bez nas wyginęli by jak dinozaury... :-D No i co poniektórzy umarli by z brudu... :-D:-D:-D A tak na nas narzekają, dziadygi...

Dopiero co napisałam że padam ze śmiechu jak Kinga Rusin tańczy a Agustin się z niej nabijał... hihihihii....:-D:-D:-D

Grzechotka, ja bym chciała chociaż 1\100 tego umieć.. :-D:-D:-D
Tak super tańczą aż się grudniówki rozmarzyły przed TV bo taka cisza na BB.
A ja jak głuptasek odświeżam... :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Oj Grzechotka... Podzielne masz oczy... :-D:-D:-D

Ja mam tv w dużym pokoju a kompa w małym więc siedzę na bb i wcinam świeże pieczywko z Nutellą :sorry2::sorry2::sorry2: mniam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry