• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Oj Grzechotka... Podzielne masz oczy... :-D:-D:-D

Ja mam tv w dużym pokoju a kompa w małym więc siedzę na bb i wcinam świeże pieczywko z Nutellą :sorry2::sorry2::sorry2: mniam...

paula ty wredniocho wiesz że my tu ze stefcią na diecie:baffled:

magda trochę toprzerażające ale juz to wiemy z filmów sf
nie tak na poważnie to mam nadzieję że jednak swiat przetrwa bo zamordowała bym tego kogoś kto by swiat zniszczył bo mój syn musi dorosnąc i byc szczęśliwy

Magdalenka my tu się rozmarzamy nad tańcem a Ty z końcem świata wyskoczyłaś... :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja pamiętam kilka lat temu jak poszła fama o końcu świata... Że nastanie ciemność
takie tam... To ludzie wszystkie świeczki ze sklepów wykupywali. A najlepsze to te
znudzone babcie :laugh2::laugh2::laugh2:
Ja tam nie wiem co o tym myśleć!!! Właśnie mnie głupawka dopadła i się chichram...
Nie wierzę chyba, co ma być to będzie... :sorry2::sorry2::sorry2:

Oj Grzechotka! Ja też na diecie ale tuczącej bo znikam po mału... :-)

No nie wiem czy tak dobrze... Jestem trochę za koścista i biust mi znika :-(:-(:-(
Więc rozpusta... Kanapeczka była dobra...

Tak się wczytałam w ten artykuł- JAK TO DZIŚ KONIEC ŚWIATA???
ŻYCZMY WIĘC SOBIE ŻEBYŚMY SIĘ JUTRO TU SPOTKAŁY... :-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Popaprane życie naukowców... Kombinują koniec świata. Podróży w czasie im się zachciewa... :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

wiesz Paula najgorsze jest to że to może się zdarzyć nie wierzę w końce świata tylu np na 2000 rok albo jakieś przepowiednie nostradamusa ale może się tak zdarzyć że to człowiek przez swoją zachłanność popsuje ten swiat i może nie będzie to wielkie bum i nicość ale inne zjawiska które w rezultacie doprowadzą do zniszczenia
popatrzmy choćby na dziure ozonową to człowiek ją stworzyla a jakie są skutki globalne ocieplenie powodzie pożary ...smutne:baffled:

a ja juz padam na pysk

miłej nocki i Paula nie martw sie jeszcze jutro sie spatkamy bedziemy cie męczyć DO KOŃCA ŚWIATA HAHAHAHAHAHAHHAH(śmiech jak zza grobu gruby hahahah żeby klimat był)

No Grzechotka zgasiłaś moją wieczorną głupawkę.:-(
Zgadzam się z Tobą jeśli chodzi o fakt że sami pod sobą doły kopiemy ale jakieś maszyny to dla mnie abstrakcja...:sorry2: ale co ma być to bedzie...

Idę do wyra chyba... Jakoś ziewać mi się zachciewa... :oo::oo::oo:

Buziole dla nocnych forumowiczek i dzień dobry dla pierwszych... :tak::tak::tak:

GRZECHOTKA!!! Ale obiecujesz że się jutro spotkamy??? ;-) Ja nie umiem bez was żyć. I możecie mnie męczyć do końca świata i jeszcze dłużej... hihihihi.... ;-) ;-)

idę bo tu jakieś straszne filmy na tvn a ja się boję po Pile 3 już nie mogę horrorów oglądać bo sie strasznie boję po tym durnym filmie przez tydzień koszmary mi się śniły

dosłownie miłych snów:-D

a i sorki Paula że ci humor popsułam

reklama
Grzechotka humor dopisuje po twoim śmiechu zza grobu
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nie łatwo mi go całkiem popsuć. Tylko zgasiłaś mnie tymi powodziami, pożarami bo to smutna rzeczywistość.

Kolorowych snów!!!
No i. . . do jutra... :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry