Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
)
No i chwali sie jak to Kaya praktycznie od porodu cale noce przesypia!!! Taaaa, chyba on od porodu cale noce przesypia, bo z tego co ja pamietam to jednak regularnie do niej wstawalam i karmilam w nocy;-) (fakt, ze praktyczie nie plakala i zaraz po karmieniu usypiala, ale mimo wszystko....)
Bo ja to i tak nie jestem namietna serialowiczka i w sumie niezbyt pilnie ogladam (tak dla towarzystwa bardziej) Ale to tak na marginesie....

, a ja nawet nie widzialam bo sie pisaniem zajelam. I wchodzi maz i pyta "co z nim zrobilas????", wiec ja patrze na lozeczko a on na brzuchu lezy. Hehe, co z nim zrobilam, nic sam sie tak ulozyl. Oczywiscie reka pod klatka zostala ale to juz cos 

. Pewnie to jednarozowy wyskok narazie ale i tak sie ciesze.

Mam tego jego bałaganiarstwa czasami serdecznie dość, żeby jeszcze docenił mój wysiłek i chociaż starał się po sobie sprzątać, ale nie... Przecież ja nic nie robię... Niech się chrzani...

.
.
, bo z brzuszka na plecki to mu sie czasami udaje juz od jakiego czasu. Ach z tej radosci mi sie pomieszalo 

. Hehe mala zmylka. A najbardziej sie moj R zirytowal bo sie poderwal razem ze mna jak wstalam do malego bo musial cos na kompie zrobic zanim prad wylacza a tu jutro bedzie 

, a dobrze mu takj, sam wyliczyl ze 16 to bedzie w czwartek 

.

witam laseczki 

dobre jestescie i jak tu nie byc od was uzalezniona?