• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Haha, dziewczyny, ale Wy szurniete jestescie;-) i jak tu Was nie kochac????:-)(bez urazy oczywiscie, bo pozytywnie szurniete:tak:)
Usmialam sie jak nigdy czytajac tych pare stron:-D
A co do tatusiowych "wyskokow", to dodam jeszcze, ze moj a`propos usg naszej niuni chwalil sie wszystkim wkolo jakie to mala ma wielkie oczy!!! A bylo to najzwyklejsze usg i tylko oczodoly bylo widac oczywiscie:-D No i chwali sie jak to Kaya praktycznie od porodu cale noce przesypia!!! Taaaa, chyba on od porodu cale noce przesypia, bo z tego co ja pamietam to jednak regularnie do niej wstawalam i karmilam w nocy;-) (fakt, ze praktyczie nie plakala i zaraz po karmieniu usypiala, ale mimo wszystko....)

Wy tu laski o odchudzaniu, a ja narazie nie moge, bo ciagle karmie, a apetyt na slodycze przy tym karmieniu dostalam taki, ze tonami moglabym pochlaniac (no i niestety to widac) Ech...

Daszka, fajna "zadziorna" fryzurka i wedlug mnie bardzo Ci w niej do twarzy:tak:

A co do "na wspolnej", to moj chlop namietnie ogladal kiedys (z polskiej wypozyczalni, po kilka kaset naraz!!!) A jak przyjechalam tutaj to tez sie conieco orientuje, ale poniewaz pare miesiecy nie ogladalismy, a teraz znow ogladamy(czasem), to za cholerke nie moge skojarzyc o jaka malgosie i piotra chodzi (???) Chyba musze streszczenia na glownej stronie serialu poczytac:happy: Bo ja to i tak nie jestem namietna serialowiczka i w sumie niezbyt pilnie ogladam (tak dla towarzystwa bardziej) Ale to tak na marginesie....
Juz doczytalam co to za parka byla!!!:) Po prostu nie wiedzialam ze byli malzenstwem! (chyba dllllugo nie ogladalam;)
Milego poranka Wam zycze dziewczynki i oczywiscie dnia!!!!!

Witajcie porannie!!:-)
Mam dobry humor więc nawet moge napisać-witajcie WSZYSTKIE;-):-p:-p

Daszka śliczne masz te włsoki...mi tez się takie marzą ale jakoś się nie odważę:rofl2:
A teraz po tym Twoim zdjęciu widać do kogo Jasio jest podobny-jak dwie krople wody:tak:
A Weroniczka, Magda jak tam wasze fryzurki????no chwalić się...;-):-)

I ja sie witam z rana, u nas slicznie, slonce swieci.

Daszka fajna fryz

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Ja tu z Wami gadu gadu a moj synek w lozeczku myknal z pleckow na brzuszek pierwszy raz :-D:-D:-D:-D:-D:-D, a ja nawet nie widzialam bo sie pisaniem zajelam. I wchodzi maz i pyta "co z nim zrobilas????", wiec ja patrze na lozeczko a on na brzuchu lezy. Hehe, co z nim zrobilam, nic sam sie tak ulozyl. Oczywiscie reka pod klatka zostala ale to juz cos :tak::tak::tak::-D:-D:-D. Pewnie to jednarozowy wyskok narazie ale i tak sie ciesze.

Uciekam, zycze slicznej pogody i milego dnia moim kochanych grudnioweczkom i ich mamusiom.

eee a myslałam że dzis pierwsza będę a tu Dotka taki ranny ptaszek:-D

witam witam ranne ptaszki i te susełki co dopiero o 12 sie zameldują:-D

ja mam dziś ciężki dzień przyjeżdza mój ojciec (inspekcja heheheh) więc trzeba posprzątac obiad zrobić spakowac torby bo jutro rano wybywamy na warmię i mazury na tydzień. Kurczaki jak wróce po tygodniu to chyba tydzień mi zajmie czytanie tego co napiszecie no chyb a że oni wreszcie kompa w domu będą mieli bo wątpię żeby R mi pozwolił laptopa zabrać:baffled:

Mały w łóżeczku gada stęka i cmotka dziś nocka z tych dobrych dobranocka o 20 jedzonko o 2 pobódka o 7 tylko się cieszyć:laugh2:

daszka fryz ok ja sie chyba nie odważe na takie krótkie:-D

no miłego dnia wszystkim życzę:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

i na dodatek mnie jutrzenka wyprzedziła heheh wiesz oni tak spacjalnie żeby kaszany przed mamunią nie zrobić trenują w samotności jak już poczują się na siłach wtedy poazują co umieją ja pierwszego przewrotu też nie widziałam i musiałam na następny miesiąc czekać

Witajcie Kochane w ten słoneczny dzień:-)
Brawa dla Kubusia za miłą niespodziankę :-)
A ja zaczęłam dzień od awantury z T., nic nie robi w tym domu, więc stwierdziłam, że pier...ja też nie robię na co usłyszałam tekst, przecież i tak całymi dniami siedzisz i nic nie robisz. Mam k... dość, teraz mu pokażę co to jest nicnierobienie, niech sobie sam obiadki gotuje i niech sobie żyje w tym syfie, który robi. Nie tknę palcem niczego, chociaż aż mnie już nosi, żeby naczynia w zlewie zmyć:crazy: Mam tego jego bałaganiarstwa czasami serdecznie dość, żeby jeszcze docenił mój wysiłek i chociaż starał się po sobie sprzątać, ale nie... Przecież ja nic nie robię... Niech się chrzani...
Dzisiaj leżę do góry brzuchem cały dzień, albo wezmę Młodego na długaśny spacer i wrócę dopiero późnym wieczorem, a telefonu nawet od niego odbierać nie będę.
Chce wojny to ją będzie miał:-p

Tylko, że najgorsze jest to, że już mnie nosi, żeby te durne naczynia chociaż pozmywać, ale niet... Muszę wytrzymać;-)Ziemniaki już na obiad obrałam, ale tylko dla siebie:-p

Kasia i tak trzymaj. im sie wydaje ze dom sie sam sprzata, pranie samo sie robi i obiad tez sie sam gotuje. Jakby im przyszlo robic to co my to by w pokoju bez klamek wyladowali :tak::-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:.

Grzechotka ja intesywniej sprzatam jak ma przyjsc moja mama bo ona ma hopla na punkcie porzadkow. Ale ja na to mowie ze SANEPID przyjdzie :-D:-D.

A i oczywiscie edytowalam poprzedniego posta to maly sie z pleckow na brzuch przekrecil :tak:, bo z brzuszka na plecki to mu sie czasami udaje juz od jakiego czasu. Ach z tej radosci mi sie pomieszalo :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A i wogole to u nas male zamieszanie z rana. Przeczytalismy w sobote ogloszenia ze na 16 na naszej ulicy bedzie przerwa w dostawie pradu o 8 do 14 i wydumalismy ze to czwartek. Wiec rano jak Kubus sie obudzil po 7 to ja biediem wode gotowac w czajniku, butelki wyparzac, oboje wlaczylismy swoje kompy, ja szybko ranny post tworze, przelew robie bo termin w niedziele mija a jutro juz piatek i czytam coscie wczoraj naskrobaly zeby do 8 sie wyrabic i jakos mnie tknelo i podswietlilam sobie date w kompie, patre a dzis 15 :szok::szok::szok::szok::szok::szok:. Hehe mala zmylka. A najbardziej sie moj R zirytowal bo sie poderwal razem ze mna jak wstalam do malego bo musial cos na kompie zrobic zanim prad wylacza a tu jutro bedzie :-D:-D:-D:-D, a dobrze mu takj, sam wyliczyl ze 16 to bedzie w czwartek :-D:-D:-D.

reklama
:-D:-D:-D:-Dwitam laseczki
nocka u nas z 1 pobutka o 3 ale co tam
pogoda sliczna wiec mykniemy na pole
dziewczyny ale sie usmiałam:-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D dobre jestescie i jak tu nie byc od was uzalezniona?
KASIUtak trzymaj niech se sam robi obiadki i sam niech sprzata:growl::growl::growl::growl::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A CO DO TEGO ODCHUDZANIA TO MI JAKOS NIE IDZIE WAZE 61 KG JESZCZE TAK Z 6 KG MOGŁABYM SCHUDNAC

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry