• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kasia a ja Ciebie musze doprowadzic do porzadku moja droga. GDZIE SA NOWE FOTKI OLISIA???????????????. Codziennie zagladam to Waszego albumu a tam cisza, nic nowego. Popraw sie szybko i nie zaluj nam zdjec tego Twojego PREZESA. :-D:-D

reklama
A u nas spokojnie - tylko mi Jasiek na spacerze zmarzł i się boję że będzie chory... No dostałam sliczne kwiaty od Ł - to za wczoraj (chyba)- wybaczyłam:sorry2:
WIKTORZE – Wszystkego najlepszego!
SylwiaM – buziaki dla Ciebie i dzięki za link o tej karcie. Chyba o to mi chodziło. A korzystałaś z niej w Polsce? No i uśmiałam się

Daszka fryzura śliczna ale ja nie czułabym się dobrze w takiej bo u mnie krótkie włosy w grę nie wchodzą:no:
Tą karte to ja dostałam ale jeszcze nie miałam okazji używac i szczerze powiem że mam nadzieję że nie będzie mi potrzebna, ale wiesz przezorny zawsze ubezpieczony:tak:
A z tymi kwiatami to mi nawet nic nie mów, to jest zawsze R sposób na przeprosiny. Ale ja zawsze mówię że na co mi te kwiaty jak za jakiś czas on robi to samo:wściekła/y::angry:.

hehhe wlasnie kasia w UK latwo sie utuczyc. wyobrazcie sobie ze wszystkie moje kolezanki nawet najwieksze suchelce tu przytyly :))

Stefanko to ja jestem pierwsza, która nie przytyła:tak:;-)

Jutrzenka gratulacje dla Kubusia.

Kasia ja cos mam takie przeczucia że zmiękniesz i zrobisz ten obiad i posprzątasz:-p Masz za miękkie serce na takie fochy (chyba):tak:

Hej dziewczynki.
Dota ja niestety jednak wczoraj nie byłam u fryzjera bo siostrze nie pasowało i zapisałyśmy się na przyszłą środę. Ale za to byliśmy wczoraj u przyjaciół, których nie widzieliśmy dwa i półroku. Niedawno wrócili z UK do Polski. Ale powiem Wam, że tak długa przerwa we wspólnych spotkaniach spowodowała, że niebyło zbytnio o czym rozmawiać:no::no::no:A kiedyś to potrafiliśmy na okrągło:crazy::crazy::crazy::crazy:

Stefanka ja też próbuję się odchudzić:tak::tak: i nawet mam świetną dietę zrobioną przez dietetyka, która faktycznie działa i nie ma efektu jojo. Tylko, że trzeba jeść o stałych porach i konkretne posiłki więc ciągle mi to nie wychodzi bo albo Tadeuszek nie da mi zjeść albo spacer się przedłożył. Czasem to nawet brak mi czasu żeby grapefruta obarć:-(:-(:-(:-(:-(

I mam pytanie do tych, które oglądały wczoraj YCD na tvn. Dziewczyny kto odpadł?? Bo mnie się na ostatnich reklamach przysnęło:sorry2::sorry2::sorry2:

Jestem debil, debil, debil... Wk... się na tej bajzer i wrzuciłam pranie do pralki, przetarłam kuchnię, a teraz się patrzę na te naczynia i aż się proszą, żeby je też zmyć, ale nie i koniec... Chociaż ciężko jest bo najbardziej właśnie nienawidzę nie zmytych naczyń... Sylwia miałaś chyba trochę racji, że się złamię :zawstydzona/y:Młody usnął, a mnie nosi... Ale kto ma miękkie serce, ten ma twardą d... :-p
Jutrzenka co do tych fotek to są nowe, ostatnio wrzucałam, tylko, że nie wiem dlaczego, ale zamiast być na końcu są gdzieś po środku. No i kilka filmików tam powrzucałam, ale też się wplątały między zdjęcia ;-)

A ja kocham Artura z YCD :biggrin2::biggrin2::biggrin2::-p Powala mnie koleś na kolana :-p

Sylwia wielkie dzięki za odpowiedź. Bardzo się cieszę że to oni odpadli bo mnie okropnie drażnili oboje:tak::tak:

mnie też, szcvzesgólnie on:wściekła/y::angry:

Kasia problem jest w tym że nawet gdybyś zostawiła bałagan to On by nie zobaczył a Ty musiałabyś się męczyc cały dzień patrząc na brud:angry::wściekła/y:

Kto chce pożyczyc mojego syna na jeden dzień??????????
:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry