Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A u nas spokojnie - tylko mi Jasiek na spacerze zmarzł i się boję że będzie chory... No dostałam sliczne kwiaty od Ł - to za wczoraj (chyba)- wybaczyłam
WIKTORZE – Wszystkego najlepszego!
SylwiaM – buziaki dla Ciebie i dzięki za link o tej karcie. Chyba o to mi chodziło. A korzystałaś z niej w Polsce? No i uśmiałam się

.hehhe wlasnie kasia w UK latwo sie utuczyc. wyobrazcie sobie ze wszystkie moje kolezanki nawet najwieksze suchelce tu przytyly)
;-)
Masz za miękkie serce na takie fochy (chyba)

A kiedyś to potrafiliśmy na okrągło

i nawet mam świetną dietę zrobioną przez dietetyka, która faktycznie działa i nie ma efektu jojo. Tylko, że trzeba jeść o stałych porach i konkretne posiłki więc ciągle mi to nie wychodzi bo albo Tadeuszek nie da mi zjeść albo spacer się przedłożył. Czasem to nawet brak mi czasu żeby grapefruta obarć:-

Młody usnął, a mnie nosi... Ale kto ma miękkie serce, ten ma twardą d... 

Powala mnie koleś na kolana 

Sylwia wielkie dzięki za odpowiedź. Bardzo się cieszę że to oni odpadli bo mnie okropnie drażnili oboje![]()

Kto chce pożyczyc mojego syna na jeden dzień??????????
![]()
:-)
Dawaj go do mnie;-) Oliś go nauczy grzeczności, co najwyżej ja wyląduję w psychiatryku jakby się obaj rozbrykali ;-):-)
![]()
;-)

Albo special delivery;-)