kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Ależ ślepa jestem
Oczywiście wszystkiego najlepszego dla Oliwki ode mnie i Olisia :-):-):-)

Oczywiście wszystkiego najlepszego dla Oliwki ode mnie i Olisia :-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Po kiego grzyba ja to wogole paskowalam 

, ale to chyba z sentymentu wszystkie rzeczy ze soba zabralam ale teraz z tym koniec 

.

i będziesz miała mnóstwo miejsca...

Pryzybela – no mój Ł tez mógłby czasem powiedzieć że Jasiek nie budzi się w nocy… bo on taki że nic go nie obudzi, on się nawet nie obudził jak mieliśmy kiedyś trzęsienie ziemi!!! Gdybym ja nie zaczęła krzyczeć to nawet oka by nie otworzył. Dzięki za kolejny komplement
. Ja wogóle to gadac sobie z moim mogę w nocy i on mi normalnie na pytania odpowiada

Royal Mail'em. Będzie jutro rano;-)
Nie było zlituj
, wszystko czego nie wkładałam od dłuższego czasu poszło OUT

Kasiu Marcel poszedłRoyal Mail'em. Będzie jutro rano;-)
![]()
A rano wprowadzamy plan: grzeczny Marcelek ;-):-)

:-AAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!
zaraz dostane fiola!!! zmowilli sie Ci moi chlopcy dzis i chca mnie wykonczyc.
Antek wlasnie ryczy w lozeczku i nie chce spac, Witek drze sie caly dzien i broi na potege bo mu ida 4 zeby naraz na dole
W doddatku z tej swojej zlosci Witul ciagle probuje przylozyc Antosiowi ,to noga to autkiem i czym popadnie.Juz nie daje rady!!!
Dom wariatow, wyc mi sie chce.Dziewczyny ja juz nie wiem co mam robic, ja chyba oszaleje:-
-
-(