• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Aneczka dołączam dziś do Ciebie. Moje bestie, a zwłaszcza Tadek daje po dupie tak że szok. Normalnie nic mu nie pasi. Ciągle ryczy. Łapy dziś sobie tak włożył do buzi że charatną dziąsło i krew mu poleciała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A do tego @ mi się spóźnia i się cholernie martwię:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczyny czy któraś ma jakieś wieści co u Ewy? Bardzo dawno tu nie zaglądała.

witajcie slicznotki !!
troche mnie nie bylo bo bylam na poczcie i wysylalam Gajutka do Belfastu. adres odbiorcy: kacha od Oliska czyli tam gdzie dzis bedzie duuzzoo dzieci dostarczonych :))
kacha gdzie twoja fotka?? bo nie moglam listonoszowi wytlumaczyc jak wyglada adresatka!!
STO LAT OLIWKA !!!

Troche wyrzucilam ale nie skonczylam jeszcze, jutro robie selekcje reszty i pokoj malego bedzie oprozniony i bedzie mozna go gipsowac i potem malowac i kupowac rozne mebelki.

A odnosnie Perfekcyjnej pani domu to mi sie wydaje ze oni tak specjalnie balaganiom bo jakos nie moge uwierzyc ze ludzie w takim syfie mieszkaja :no::szok::szok:.

Aneczka, Weroniczka przesylam Waszym maluchom pozytywna energie. Trzymajcie sie jutro bedzie lepiej.

Tez sie zastanawiam co u Ewy, bo dawno nie zagladala i na blogu tez cisza od paru dni. Mam nadzieje ze wszystko u nich Ok.

jutrzenka niestety ja bylam w paru angielskich domach i oni sa okropnymi syfiarzami !! oczywiscie nie wszyscy ale wiekszosc tylko kupuje nowe ciuchy itd bo im sie nie chce prac. a do tej szkoly w ktorej mam praktyki to niektore dzieci przychodza w tak brudnych tych mundurkach i pod spodem polowki ktore kiedys byly biale...a tu mundurki nie sa takie drogie. jednego dnia jak dzieci mialy miec zdjecie klasowe i musialy sie rozebrac do polowek to tylko pare dzieci mialy uprane i wyprasowane koszulki a jedna dziewczynka wcale nie miala bo zapomniala i nauczycielka dala jej swoja taka wymientolona wyjeta z szuflady i za duza...i luzz nikt sie nawet nie zdziwil he he. u nas kazda mama jak tylko ma czas to dba, zreszta polski uczen mial wyprasowana koszulke :))

reklama
witajcie slicznotki !!
troche mnie nie bylo bo bylam na poczcie i wysylalam Gajutka do Belfastu. adres odbiorcy: kacha od Oliska czyli tam gdzie dzis bedzie duuzzoo dzieci dostarczonych :))
kacha gdzie twoja fotka?? bo nie moglam listonoszowi wytlumaczyc jak wyglada adresatka!!
STO LAT OLIWKA !!!

Nie dosc że MISS POPULARNOŚCI:-p to jeszcze z jakim poczuciem humoru:-D:-D się uśmiałam:-D;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry