Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
trzeba kolacyję zrobić na szczęście Kuba dziś nie protestował i poszedł grzecznie już spać

to ja ją uspokajam na tyle żeby smoka złapała i fik do łóżeczka na boczek. Zazwyczaj od razu usypia. Genialny sposób. U nas działa. Na szczęście nie przy każdym usypianiu trzeba stosować. Teraz usnęła bez piśnięcia.

syfiary.

chyba się dziewczyna ogarnąć nie może. Dołączam się do pytania- czy naczynia pozmywałaś??? 

Schodzę na dół, a tam wszystko pozmywane i obiad na stole
Ale tak, żeby mu trochę na nerwach pograć powiedziałam, że nie jestem głodna chociaż mam niezłe ssanie w żołądku 
A i jeszcze Sylwia nie powiedziałaś, że z wózkiem Marcelka wysłałaś i kierownicą, podobno już kilku pracowników potrąconych 
Bo jak ta cała armia jutro da mi popalić to pewnie na wieczór będzie takowy pilnie potrzebny;-)

Muszę wszystko ładnie zjeść coby jutro sobie dać radę z trzema kochanymi, słodziutkimi i grzecznymi maleństwami
A może jeszcze któraś swoje dziecię dołoży??Kiedyś na innym forum dziewczyna walczyła z porozrzucanymi skarpetkami swojego męża.
Dostawała furii. I wiecie co zrobiła???
Jak mu szykowała rano kanapki do pracy to pocięła jego brudne skarpetki w
paseczki i wsadziła mu między dwie kromki chleba z masłem...
Jak gostek się zabrał na stołówce do drugiego śniadania, to wszyscy kumple pękali
ze śmiechu jak to zobaczyli. Od tamtej pory skarpetki zawsze były w koszu na
bieliznę... Normalnie kobiety to mają pomysły...![]()