• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

to mój synek KSAWERY

Załączniki

• DSC00001.JPG
    DSC00001.JPG
    228,3 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC00002.JPG
    DSC00002.JPG
    226 KB · Wyświetleń: 30
reklama
niunka wykapana i juz spi wiec i ja lece spac

Elcia, no coś TY??????? O tej porze spać???? Dziewczynki od tego spania oczy Wam zgniją :-p

Asiu, Ksawery śliczny chłopczyk :))))) Napisz nam co nieco o swoim szczęściu i o sobie;))))) I naprawdę bb uzależnia, nawet nie wiesz na co się piszesz ;))))))) A tak poważnie to tu są najfajniejsze babeczki na świecie (nikomu nie cukruję)!!!!!!!

JOANNAja wklejam fotki tak jak paula prosto i łatwe widze ze sie udało super
synus przesliczny
jak chcesz to mozesz wklejac zdjecia małego do galeri tam sie chwalimy nasymi pociechami
zycze dobrej nocki ;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)
a no i witam PRZYBELE

Zgadzam się w 100% z Kasią. :-)
A z Ksawerego jaki mały przystojniacha... :tak:;-):tak:;-) no, no... kolejny kawaler na bb :-D Asia rozgość się u nas, na pewno się wkręcisz..

KASIU ja jakos nie moge tak długo siedziec ty to nocny marek jestes i rano wstajesz i jestes wyspana a ja to bym chyba literek nie widziała a pozatym T wczesnie jedzie do pracy a chce sie troche poprzytulac:-D:-D:-D
PAULAa ty tez nie mozesz sie rozstac co ?hehe tez juz sie zegnałas
asiu zastanów sie bo naprawde BBwciaga

Słodkich snów Paula :-)
A ja właśnie spadłam z krzesła ze śmiechu:-D:-D:-D:-D:-D Nawet nie widziałam, że T. stoi za mną i czyta poprzedniego posta, którego pisałam. Wyskoczył do mnie z tekstem, że co to za kolesie do mnie jutro przychodzą????Nie za bardzo wiedziałam o co mu znowu chodzi i wyskoczyłam na niego z mordą, czy chce się znowu kłócić. On na to do mnie, że przecież sama się przed chwilą chwaliłam dziewczynom, że jakiś Gajutek i Marcelek przyjeżdżają i będziemy się bawić gumowymi zabawkami:szok: Boże kobiety, jaką on ma fantazję:-D:-D:-D:-D Tak się zaczęłam śmiać, że noga od krzesła poszła i glebę zaliczyłam, aż mnie troszkę odwłok boli ;-)

ło boze boze ale się zryczałam ze smiechu :rofl2:

Witajcie Joasiu i Ksawery !!

Dzięki Dziewczyny łapie Powoli A Jeszcze A Ten Suwaczek To Jak Kasiu Siedzę Wdomku Z Mały Ale Chętnie Poszła Bym Czasami Do Pracy Bo Jest Strasznie Rozpieszczony Mój Mały Nie Umie Płakać Tylko Kwiczy Lubi Spać Na łóżku A Nie Włóżeczku

Załączniki

• DSC00003.JPG
    DSC00003.JPG
    210,7 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC00004.JPG
    DSC00004.JPG
    206,2 KB · Wyświetleń: 30
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć