• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No to ładnie przyzwyczailiście małego Ksawerka do luksusów... :-D w wielkim łóżku...:-D Julka chyba z półtora miesiąca tak spała :sorry2: ale bez problemu ją eksmitowłam do kołyski i teraz do większego łóżeczka...

A no Elcia wychodzi uzależnienie. Nie mogę odejśc od kompa... :-D

Asia kliknij na suwaczek którejś z nas. Stwórz sobie swój i wklej go (tzn. bbcode) na górze w ustawieniach w podpisie.

reklama
Asiu tu wklejam link do wątku jak wstawić suwaczek ;-)
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/jak-wstawic-suwaczek-78/

A i na forum obowiązuje zasada, że można pisać posta pod postem bo bana można dostać za to od moderatora. Jak cosik Ci się przypomni to edytuj swój poprzedni post po prostu ;-)Można napisać posta pod swoim postem po upływie godzinki jak nikt nam nie odpisze ;-)
I czekamy na suwaczek cobyśmy wiedziały kiedy Ksawerkowi życzenia składać :-)

Joanna witam Cie na forum. Nie chcę Cię załamywac ale juz dziewczyno przepadłaś:tak::-p Będziesz siedziała tu całymi dniami odświeżając co sekundę a potem będziesz śniła o tym że coś piszesz do nas:-D:-p;-)

Kasia kurde ale się uśmiałam z Twojego T:-D:-D:-D:-D:-D Humor mi poprawiłaś na cały wieczór:tak:
Aaaa i ślicznie wyszłaś na tym zdjęciu:tak::tak:

Paula śpisz już??? Nie śpij:crazy::rofl2::crazy::rofl2:

Elcia tylko żebyś tam brata dla Oliwki nie wyprzytulała;-)

WItamy nową grudniową Mamę i Ksawerego:-)

Jasiek dzisiaj dostał do łapki kawałek czystej kartki papieru. Od razu się nią zajął i powędrowała do buzi... za chwilę wrzask i histeryczny płacz - ugryzł się w palec.:baffled:. Pomimo że go to bolało to śmiać mi się chciało, bo jak mnie gryzie po palcach to jest OK, a jak siebie to panika...(wredna mama...:sorry2:)

Ale się uśmiałam Kacha, jak już dawno mi się nie udało. I gratuluję wytrzymałości z obiadem i garami;-)

Lecę lulu, bo coś ostatnio zarywam nocki przez BB i mi Ł zaczyna wypominać:sorry2:

hej dziewczyny:)

znow mnie nie bylo dluugo...jestem chyba jedyna ktora sie nie uzaleznila hehe..najpierw troche sie usprawiedliwie..;]
MOja Jula najpierw jak przestalam wchodzic na bb zaczela mi chorowac..mialam tu istny koszmar..zastrzyki antybiotyki katar kaszel itp. teraz jest ok, w miare..bo jescze ja rehabilituje i robilam badania rozne np badanie fal mozgowych we snie i po lekarzach rundki..a to dlatego ze ma zaburzenia rozwoju ruchowego, napiecia miesniowego i jakies odruchy, ktorych nie powinna miec.do tego pisze prace Mgr ( jak krew z nosa) i mialam tyle stresu ze nie mialam checi siedziec przy kompie uwiezcie..
witam Wszystkie kobietki ktorych nie znam, na pewno juz jest Was wiele:)
sprobuje jakos nadrobic, net mi wolno chodzi i to tez mnie wkur...;)
pozdrawiam i 3majcie sie:)

No własnie Daszka bo te nasze dzieci siebie aż tak mocno nie gryzą, a nas ile wlezie... Może się przekonał mały Jasio co robi mamuni:laugh2:

Sylwia zbieram sie żeby odejść od kompa ale odświeżam co sekunde... :-D:-D:-D

Zaraz zmykam i pojawię się jutro koło południa pewnie... :sorry2:

Żonkilek witaj po dłuuuugiej przerwie!!! Dużo zdrówka dla Juleńki :-)

dziewczyny nie bylo mnie ze 3 godziny bo ogladalam galerie kasi :)) duuuzzooo materialu!! a jednak kasiu zawiodlas mnie...obiecywalas ze masz duza pupcie a tu co?? jakis suchotnik!!
grzechotka ty tez dawaj szybko swoje zdjecie bo ja tu widze ze sie okazuje ze sporo przesadzacie z tymi nadwagami!! a weroniczka to juz dawwnooo sie nie pokazywala!!
ja luzik bo dziecko w drodze do cioci o latynosko brzmiacym nazwisku :)) a propos mloteczka to Gajutek przeszedl szkolenie i wie jak sobie radzic w kryzysowych sytuacjach wiec lepiej niech sie Oli zastanowi!! ja mysle ze moja ksiezniczka zrobi takie wrazenie na Olisku i Marcelku ze bedzie miala u kasi jak w raju!!

Stefanka ja się obawiam że Marcel z Oliśkiem to się pozabijają o Gajutka:tak:
Kasiu trzymaj rękę na pulsie, bo choc ten mój synuś czasem jest nieznośny ja chciałabym Go dostac spowrotem:-(:-(:-(
Kochane moje ja zmykam do spania.
Buziaki mprzesyłam Wam.
Dobranoc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry