• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
No to ja będę dziś pierwsza :-)

Ja już zaczynam jazdy od soboty nie wiem jak ja się z czasem wyrobie ale postaram sie tu wpadać i chociaż was czytać :-(

Rano mało odlotu nie zaliczyłam nie wiem czemu mi się tak słabo zrobiło ale już miałam wołać Edwina bo czułam że glebę zaliczę:sorry2:

Madzia była 3 dni temu u lekarza z powodu alergii i znowu zmiana mleka tym razem bez laktozy :dry: to już jej 3 mleko odkąd stwierdzono u niej alergie pokarmową teraz jest to Nutramigen można oszaleć
Jeśli po tym mleku jej się nie wyciszy to jedziemy do szpitala na badania co może jej tak szkodzić :dry:

Życzę miłego dnia bez niespodzianek :-):-)

Kochane, paczki dotarły:-) Na powitanie dzieci zaserwowały mi po dużej kupce, a teraz robią demolkę, jestem prawie siwa :szok:Gumowe zabawki są w użyciu, muszę się gdzieś zabarykadować!!!!!!!!!!!! Gajutek sprawdza wytrzymałość stołu młoteczkiem, Marcelek testuje kałasza na telewizorze, a Oliś testuje wytrzymałość mojej głowy bejsbolem!!!!!!!!!!!! Kochane, ja chciałam dobrze, ale chyba zaraz wyślę paczki zwrotne w trybie pilnym, bo w wieku 25 lat zaczęły mi rosnąć siwe włosy :-p
Darusiu Kochana ciocia Kasia prosi, żebyś była grzeczna;-)Chyba, że dzieciątko kochane chcesz mieć na sumieniu osiwienie jej pozostałych w dobrym stanie włosków;-)
Stefcia, Sylwia, zamawiam kuriera:-p Wasze dzieci to prawdziwe aniołki, ale taki miks z moim Oliśkiem powoduje, że dostają jakiś różków, a chciałyście przecież, żeby dzieciaczki wróciły dobrze wychowane:-DWidzę, że efekty są odwrotne, sodoma i gomora to pikuś:-p

A tak wogóle to życzę wszystkim miłego dzionka :-D

I oczywiście serdeczne życzonka dla jednego z naszych Pudzianów - Krzysiaczka Doty na 5 miesięcy :-)

EDIT: Anetko, a może w ciąży jesteś??:-p;-) Pgwodzenia na jazdach i dużo zdrówka dla Madzi, żeby ta wredna alergia dała jej w końcu spokój, bo jak nie to wyślę nasze trzy kochane maleństwa do Was i się z wysypką rozprawią;-):-) Tylko, że wtedy Ty biedna oszalejesz i osiwiejesz, 6 na głowie to już nie mała szkoła przetrwania, ba szkoła przetrwania to pikuś :-p

witam laseczki
u nas nocka przespana z 1 pobutka na cysia o 2 te nocki przespane to był chyba wybryk?:dry::dry:
pogoda troche wietrzna ale chyba skoczym na spacerek
mała cos szybko dzis wstała i nie dała mi pospac,wszystko tak gryzie ze szok chyba zaczynaja zabki dokuczac:szok::szok::szok::szok::szok: masakra
KASIU szybko dotarły te paczki do ciebie ;-)a twój T nie jest zazdrosny o tych chłopaków?hehe:-D:-D:-D:-D:-D
KRZYSIU BUZIACZKI DLA CIEBIE OD BBCIOTKI I OLIWKI
ANETKA 24 wspołczuje ci z tymi zmianami mleka naprawde mozna oszalec
DZIEWCZYNY CHCEM STAWIC ZDJECIE POD SUWACZKI I WKLEJAM BBCODE I NIE WYSKAKUJE TYLKO SAME WIDZICIE CO WYSKAKUJE A PO WKLEJENIU WYSKAKUJE MI NAPIS InvalidFile O CO CHODZI? ODP

Witam się i ja.

Kasia na dobry początek dnia uśmiałam się okrutnie z twojego T. i jego wyobraźni o Gayutku i Marcelku:-):-):-):-):-)

Joanna Witaj.

No i nie wim co napisać więc kończę tego posta.

Acha Krzysiu sto lat

KASIU juz zmniejszyłam i to o ile wkurzyłam sie i wszystko pozamykałam nie mam nerwów do tego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a powiedz jak ci idzie z twoim przedszkolem:-D:-D:-Djuz wysłałas je spowrotem?

reklama
Wszystkiego naj... dla Pudzianka - Krzysiaczka Doty na 5 miesięcy :biggrin2:

Kasiu w ciąży nie jestem ale chyba wiem to moje obżarstwo mi sie kłania zawsze się obżeram a potem muszę swoje odchorować :-( łakomczuch ze mnie okropny zawsze się dziewczyny dziwiły jak ja to robie 5 tabliczek czekolady w ciągu 20 min i nawet nie mam nadwagi a mam takie napady głodu :sorry2::sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry