Magda_lenka
Mamusia Wiktorka
nie wiem czy ja juz polskiego nie rozumiem?? czy magdalenka na bani??
heh nie wiem o co Ci chodzi ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie wiem czy ja juz polskiego nie rozumiem?? czy magdalenka na bani??

to już jej 3 mleko odkąd stwierdzono u niej alergie pokarmową teraz jest to Nutramigen można oszaleć 
Gumowe zabawki są w użyciu, muszę się gdzieś zabarykadować!!!!!!!!!!!! Gajutek sprawdza wytrzymałość stołu młoteczkiem, Marcelek testuje kałasza na telewizorze, a Oliś testuje wytrzymałość mojej głowy bejsbolem!!!!!!!!!!!! Kochane, ja chciałam dobrze, ale chyba zaraz wyślę paczki zwrotne w trybie pilnym, bo w wieku 25 lat zaczęły mi rosnąć siwe włosy 
Wasze dzieci to prawdziwe aniołki, ale taki miks z moim Oliśkiem powoduje, że dostają jakiś różków, a chciałyście przecież, żeby dzieciaczki wróciły dobrze wychowane
Widzę, że efekty są odwrotne, sodoma i gomora to pikuś

;-) Pgwodzenia na jazdach i dużo zdrówka dla Madzi, żeby ta wredna alergia dała jej w końcu spokój, bo jak nie to wyślę nasze trzy kochane maleństwa do Was i się z wysypką rozprawią;-):-) Tylko, że wtedy Ty biedna oszalejesz i osiwiejesz, 6 na głowie to już nie mała szkoła przetrwania, ba szkoła przetrwania to pikuś 

masakra

DZIEWCZYNY CHCEM STAWIC ZDJECIE POD SUWACZKI I WKLEJAM BBCODE I NIE WYSKAKUJE TYLKO SAME WIDZICIE CO WYSKAKUJE A PO WKLEJENIU WYSKAKUJE MI NAPIS InvalidFile O CO CHODZI? ODP