• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Anetka, 5 tabliczek czekolady??????:szok: Że tak powiem: o kurcze, niezła jesteś ;-):-)

Elcia i pozostałe dziewczynki, przedszkole zostało odesłane do domu, dostałam zapewnienie, że dzisiaj dotrą w ręce rodziców, także proszę wstawać i zrobić komitet powitalny dla swoich zdolnych dzieci ;-):-)

Jeszcze wszystkiego najlepszego dla Szymonka Dady (Dada gdzie jesteś??) to już 6 miesięcy :-)

A wie ktoś może co u Ewci i Doticzki?? Dziewczynki gdzie jesteście?? I gdzie Asmodis??

reklama
KASIU zlóz reklamacje do dziewczyn ze ich malenstwa oliska ci rozbrykały:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale tu pustki pewnie wszystkie na polach
no oprócz VIKI bo ta to mezem sie cieszy :-p:-p
no i MONI bo ta biedulka na chleb zarabia:-p

Dzieńdoberek!!!

Buziaczki dla Krzysia:tak::-D

U nas za oknem igry - oj pobawiłabym się !

??????????????:rofl2:

UWAGA !!! steffanka rozczarowana spiacym towarzystwem udaje sie spac!! ŻEGNAM!

Stefanko moje dziecko ostatnio nie ma dla mnie litości:no: robi mi pobódke codziennie o 5.30, w porywach do 6.00. A jak już wstaniemy to ta mała wredotka idzie spowrotem spac:angry:

Kasiu dziekuję;-) Marcel wrócił cały i zdrowy:tak: A jaki szczęśliwy:szok: Pytał kiedy znowu będzie mógł pojechac do Oliśka. Kazał podziękowac cioci Kasi za gościnę i powiedział " co złego to nie ja:no:" Powiesił zdjęcie Gajutka nad łóżeczkiem i patrzy jakimś takim rozmarzonym wzrokiem;-)

Kurcze u nas dziś pochmurno więc zaraz zmykamy na spacer póki nie pada.
A ja zapomniałam się Wam wczoraj pochwalić że Tadeuszek nareszcie obrucił się sam z brzuszka na plecki:tak::tak::tak::tak::tak: Oczywiście jak mam nie patrzyła no ale lepsze coś nic nic;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)

Witam!

Magdalenka co to są IGRY???????:-D

Asia. Musisz skopiować ten bbcode który jest w ramce i wkleić go po wejściu w ustawienia i edycję podpisu. Sówaczek się powinien pokazać.

Weronika gratulację dla Tadzia :-):-):-)

Wszystkiego naj dla Krzysia i Szymonka Dady (właśnie wczoraj myślałam co z nią ale zapomniałam zapytać)

Hello
buzki.gif

STO LAT KRZYSIU, SZYMONKU - ROŚNIJCIE DUZI I ZDROWI !

Dzieńdoberek!!!
??????????????:rofl2:

nie wiem czy ja juz polskiego nie rozumiem?? czy magdalenka na bani??

Magdalenka co to są IGRY???????:-D

Hej nie wiecie co to igry?? a ja myślałam że coś źle napisałam ??
Igry to święto studentów politechniki śląskiej to tak jak juwenalia na uniwersytecie ;-)
Kurcze muzyka prawie do rana :sorry2:

Wyszlabym w ogóle gdzieś z domu a przez ten remont który nie wiem czemu się taaaak przeciąga nie mogę :dry:

Ech Kasia to widze że długo wytrzymałas z bandą :-D

Tadziu brawo brawo !

Miłego dnia Kochane!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry