• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witajcie!!!:-)

Krzysio dziękuje za zyczenia!!!!:tak::tak::-)
A tego Pudziana to Ci Kacha nie wybacze....no!!!Krzysio jest na diecie i już zrzucił pare kilo...heheh:-D

Buziaki dla szymka!!!

Magdalenka u nas juwenalia na politechnice to tks-y (tak mówią w Koszalinie).
Natomiast w Trójmieście wszyscy studenci mają neptunalia:tak::-)

miłego dnia!!!!

reklama
Ja już myślałam, że Madzia to się czegoś nawąchała i stąd te igry ;-):-pJuż myślałam nawet, że o ogry chodzi:baffled:No ale te to przecież tylko w Shreku ;-):-)

Kochane, Oliś został zarażony jakimś szalejem;-):-D Od rana psoci, drze buźkę i zachowuje się ogólnie jakby miał ADHD ;-)A co by było jakby Marcelek i Gajutek dłużej zostali??
Stefanka coś się dzisiaj jeszcze nie pojawiła, pewnie teraz Gajutek jej opowiada co dzisiaj wyprawiali ;-)

moje dziecko sie zbudziło narobiło hałasu, lece do pokoju a Wiktorek juz na brzuszku urzęduje :-D no to wrócił juz doswoich umiejętności bo się już martwiłam uff :sorry2: no ale ciekawe jest to że teraz leży i ani nie stęknie...idę zaglądnąć co on tam majstruje...

:szok::szok::szok: znalzł sobie smoczka i wsadził sobie sam do buzi, nawet poprawnie mu to wyszło :-D bo zawsze pożera kółeczko zamiast smoczka :-)
:sorry2::sorry2:ach dumna jestem z mojego Słoneczka :laugh2:

No widzisz Madzia jaki Wiktorek zdolny chłopak...
Julka też uwielbia bawić się smokiem. Wsadza go sobie do buzi, zaciska dziąsła i wyszarpuje monia. Tak sobie z niego strzela gagatek mały... :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry