• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ale Stefcia, dzieciaki chcą mi wytoczyć wojnę, więc jakbym się jutro nie pojawiła to będzie oznaczało, że poległam z gumowych broni naszych kochanych, grzeczny, słodziutkich dzieciaczków:-pA i kilka postów wcześniej wkleiłam Ci moją najaktualniejszą fotkę :-p;-)
Żonkilek dużo zdrówka dla Juleńki :tak:My też mamy cały czas problem z tym napięciem, no ale u nas to już jest wpisane w ZD także tym się nie martwię, bo cały czas Młody postępy robi;-)

Nie wiem ile jeszcze dzisiaj tutaj posiedzę, bo mi komp strasznie muli, T. coś ściąga i strasznie powoli wszystko chodzi, a do cierpliwych to ja nie należę :-p

EDIT: No to zmykam, nie przewidziałam jednego,szef wszystkich szefów się obudził i skrzeczy coś tam sobie:baffled: Kochane ząbeczki:crazy:

reklama
kacha ty tutaj nie sciemniaj !! ja musze wymislic na jutro lekcje bo ide do szkoly i zamiast to robic to siedze na bb a jutro bede oczami swiecila...
sylwia a ty to mnie normalnie prowokujesz...niby mialas byc nocnym strozem bb razem z nami a tu codziennie o 22 idziesz grzecznie spac!! skandal!!
widze ze AGATA P. sie tu kryje po katach...AGATKO PROSIMY, NIE WSTYDZ SIE

witam się ncną porą z tymi które rozmawiać jeszcze ze mną chcą, choć nie wiem czy na takie natrafię.
Żonkilek duuużo zdrówka dla Julki!
U nas za oknem igry - oj pobawiłabym się !

reklama
eh a ja siedze i kombinuje która to:-D
spoko Joanna, zdaża sie, a wogóle to witaj

sto latek dla Oliwci

Kasia dajesz po dupie z tymi kanapkami marchewkoymi to sie uśmialam aż Daria sie przebudziła, a pozatym jak jutro bedzie taka niedobra jak dotychcza to też ja pakuje i DHL-em osyłam do Belfastu:-D to juz calkiem osiwiejesz:-D

stefanka Ty szpiegu z krainy deszczowców:crazy: jak mnie wylukałas??!! heh juz wiem, pewnie po NK doszłaś:evil:

żonkilek zdrówa dla Julci:tak:

No i co... i usypiam... standard:crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry