• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Sylwia a ja się zastanawiam czy zjeść coś lekkiego na kolację czy lepiej sobie odpuścić. Najchętniej też bym zjadła jakieś łakocie ale moje kilogramy krzyczą nie:crazy::rofl2:
No ale muszę coś zjeść bo mam lekarstwo zarzyć przed posiłkiem:sorry2::sorry2::sorry2:

Nie ma Was to sobie idę.

reklama
siema laski cos mi net nie chciał bb właczyc :wściekła/y::wściekła/y:
niestety ryby nie było a na obiad zrobiłam gulasz z mieskiem ,ziemniaczki ,mizerie z ogórka no i dla mnie marchewke blllle mam juz jej dosyc
joasiu brawo wkoncu ci sie udało
;-);-);-)

W koncu sie conieco doczytalam co u Was Grudnioweczki i wybaczcie, ze tak malo sie udzielam, ale to moje dziecie znow szaleje (czytaj zabki, a wlasciwie dziasla, bo zabkow ni widu, ni slychu:baffled:) A teraz jakims cudem mi zasnela, bo ostatnio ma z tym problemy, powod jak wyzej, a wiadomo: zmeczone dziecko=niegrzeczne dziecko...
Wyslalbym ja dzisiaj do Kasi, ale do Europy ze 2 miechy by szlo, a do tego czasu moze sama z siebie zgrzecznieje(???) - mam nadzieje:-)
A tak ogolnie, to mi jej zal i czasem mam wrazenie, ze to nie zebiska, tylko zwykle fochy i potem mam wyrzuty sumienia...

Wiem,, ze temat juz nieaktualny, ale mi sie dzisiaj gotowac nie chce (i nie mam czasu) wiec tylko ziemniaczki z jajem sadzonym + salata lodowa ze smietanka... Malo wyszukane, ale moj R uwielbia:tak:

No i popisalam, bo sie wlasnie maruda obudzila i wola:baffled: Ech... kiedy te kly powylaza????

I tylko szybciutko gorace buziaki dla dzisiejszych jubilatow i spoznione dla Oliwci!!!

Buziam Was Kobitki i Dzieciaczki!!!

EDYTKA:
Ech, przez sen wyla bidulka.... Ide kogel-mogel na pocieszenie wrabac....

Pustawo tu.
U nas sprzatanie.
Taaak mi sie nie chce.
Najchętniej poszłabym już spać.
A co do słodyczy to nawet nie komentuje, bo ostatnio baaardzo mi się przytyło...a miałam jeszcze 10 kg zrzucić :sorry2:

Pryzybelka :szok: o tej porze to Cię jeszcze tu nie widziałam

Magdalenka, bo ja zazwyczaj o tej porze jestem na spacerku, albo gotuje obiad:tak: A dzisiaj to mi sie jakos nic nie chce.. Chyba zmeczona troche jestem.

Weroniczka, mi sie tylko glowna strona quelle otwotzyla, a nie konkretne modele, ale zaraz sprobuje przez mozille, bo tu mam chyba blokade jakas...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry