• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dzien dobry

Przyszlam dzis specjalnie z samego rana zeby Was przywitac bo od jutra nie bede mogla przychodzic rana, tylko ewetuanie wieczorkiem jak dam rade. :no::no::no:

Stefanka fajnego masz kotka :tak::tak::-D:-D

A u mnie pada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Więc nie witam sie z uśmiechem:crazy::crazy: Zaraz ide na kolejne jazdy a potem jedziemy na wycieczkę ale jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazic bo nie gadam z R:no::wściekła/y: Czli czeka mnie dzień do bani:crazy::crazy::crazy:

Stefanko śliczny kotek:tak: Usmiech na mojej twarzy wywołał ale niestety nie poprawił humoru bo to ciężka sprawa:crazy:

Eeeee tam;-) Wam przynajmniej życzę baaaardzo miłego dnia:-);-)

dzien doberek grudnioweczki

u nas sloneczko widac dzis ale jakis wiaterek tez jest, ale mimo to po objedzie uciekamy na spacerek do cioci, nocka minela w miare ok z pobudka o 4 na jedzonko, wiec wczorajszy wyskok z niejedzeniem w nocy to tylko przypadek byl :(((

jutrzenka dasz jutro rade, i na pewno bedziesz nas odwiedzala bo jak ty dasz rade bez BB

sylwia dasz rade na jazdach, a wycieczka pewnie tez sie uda bo R zrobi ci jakas niespodzianke i nie bedziesz umiala sie wiecej na niego gniewac

milego dzionka wszystkim zycze.

witam sie i ja :-):-):-):-):-):-)
u nas nocka do bani , mała 3 razy z płaczem sie budziła nie wiem czemu, zjadła po kapieli cysie i pózniej o 00,30 wstała bo głodna i pózniej o 5 na cysia i wstała całkiem niedawno i sie bawi w łózku chetnie by se popisała bo wyciaga raczki hehe pisarka:-D:-D:-D
kurcze cos mi pokarm zanika cycki to mam takie flaki ze szok niewiem czy to koniec karmienia? chciała bym pokarmic chociaz do8 mc a tu chyba nie da rade:dry::dry::dry::crazy::crazy::no::no::no:
pogoda swietna troszke wieje no ale na spacer trzeba isc
zapomniałam sie wam pochwalic ze Oliwka opanowała juz gryzienie paluszków u stóp hehe fajowsko to wyglada:-)
a co do tych puzli to dzis T ma zajechac i kupic zobaczymy czy beda
a tak wogóle to cos mnie brzuch cmi ,moze @ bedzie obu bo oszaleje nie wspomne o T jak przezywa :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
zycze udanego dnia
a tak wogóle KASIU jak tam sprawy z T ?POPRAWIŁ SIE?
STEFKA fajowski ten twój kociak
JUTRZENKAtrzymamy kciuki aby wszystko było ok dasz rade buziaczki dla ciebie na rozweselenie
SYLWIA a i tak zycze udanej wycieczki ,a moze wszystko wróci do normy usmiech poprosze:-D:-D:-D:-D:-D:-D

witam koleżneczki oi wszystkie grzeczne dziewczynki i chłopców:-)
u nas pikna pogoda a misio dał pospać mamie do 9 :laugh2:

stefanka kotek bajerancki tez bym chciała takiego mieć:laugh2:

sylwia mam nadzieję że ci się humor jednak poprawi i nie przejedz nikogo:laugh2:

viki jeszcze nie wiem chyba pobyt Waldiego się udał zmajstowaliście jakąś nową istotkę??:-)

elcia zrób sobie taki dzień tylko z cycem bez dodatków najlepiej żebyście sobie w łóżeczku leżeli i żebyś karmiła na żądanie nawet co 15 min jeżeli będzie taka potrzeba to powinno wzmocnić laktację a poijesz herbatki laktacyjne?? mnie bardzo pomagała ta z hippa

miłego dnia życzymy

Kuba właśnie porwał matę była taka część szeleszcząca no toją sobie oderwał i teraz je:angry:ale to jest żarłok:laugh2:

Witam mamusie;-);-) u nas też jest ładna pogoda.Dzisiaj mały przespał całą nocke obudził się o 6.00 jak K wychodził do pracy:-):-) STEFANKA kotek zaje.....:tak::tak: SYLWIA dasz radę na tych jazdach i na wycieczce zobaczysz będzie dobrze;-);-) GRZECHOTKA KUBUŚ się śniadanka domaga:tak::tak::-D:-D JUTRZENKA dasz radę jesteś twarda kobitka;-);-):-):-):tak::tak: A na puzzle może też się załapie:-):-):-D:-D

reklama
Witam się z Wami w ten pochmurny u nas dzień.
Stefanka, kotek super, ale i tak się strasznie czuje. Nie dość, że mnie serce cały czas kłuje to jeszcze doszedł straszny ból głowy i jakieś zawroty:crazy:
Elciu, a jak sprawa z T.?? Poprawił się, ale może ja jestem zołza i mu nie odpuszczam. Już nawet był na jednej sesji u psychologa, ale teraz to ja zimny drań się zrobiłam. Jakoś mi tak się nie spieszy, żeby się z nim godzić. Podlizuje się jak cholera,ale mnie to jakoś nie rusza.
Mamy dziś w końcu wizytę u fizjoterapeuty i mam nadzieję, że tym razem jej nie odwołają w ostatniej chwili. Tylko ciekawe jak tam dojdę, bo czuję się jak idź stąd i nie wracaj. To chyba przez te wahania pogody.
Na szczęście Oliś uśmiechnięty i rozgadany :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry