• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Sylwia - no pewnie że to do Ciebie miało być, ale tyle razy tego posta pisałam , że mi się już poplątało. Ja napletek tylko trochę odsuwam. Ten doktor mówił, że tak mozna, byle nie ściągać go na siłę. Ciocia coś mówiła że jak lekarka ściągnęła napletek jej synowi to aż krew leciała.... brrrr

reklama
witam się ponownie

ja tylko na chwilkę chyba zobaczymy bo mnie głowa dziś tak nawala że nie mogę nawet nią ruszyć :angry::no::baffled::crazy:

mój smyk juz śpi a ja wypijam jego soczki bananowe bo on nie może ta wysypka to jednak od banana nie daję już 2 tyg i smarowałam linomagiem i zlazło wreszcie buzię już miał jak tarka taka wysypana a teraz znowu prawie jak pupcia gładka:laugh2:

a po puzle to i ja się wybiorę:laugh2:

witajcie, u nas tez juz spioszek spi, wtrabil 220 kaszki to moze spac

do Lidla to i ja sie wybiore w czwartek takiego smaka narobilyscie tymi puzlami :)))))

a ja z siusiaczkiem nic nie robie, nikt mi nie mowil zeby robic i nikt mi nie mowil zeby nie robic, a ja o tym akurat nie czytalam wiec zostawiam mu siusiaka w spokoju

co do mojego pytania o zabki to macie racje ze pewnie pozniej powiem po co ma juz te zabki, no ale wolalam zapytac czy tylko moje malenstwo jeszcze ich nie ma bo slini sie niemilosiernie i caly czas jest mokry; a dziaselka ma takie ostre ze juz dwa smoki przegryzl :tak::tak::tak:

ewedja - smoczki przegryzł, a to Ci artysta!!!

Kochane ,ale te puzle w Lidlu to mają być w Anglii, nie wiem czy w Pl takie same promocje mają... przepraszam jeśli wprowadziłam w bład:sorry2:

no wlasnie daszka ja przegladam teraz promocje lidla i nie widze takich puzli LIPA ale nam smaka narobilas :(((((((

a co do przegryzienia smoczka to ja tez bylam w szoku ale dziury zrobil .......

Agatko dzięki za odpowiedź. :tak:No właśnie u mnie też dużo lepiej. Dziś zjadła całą zupkę i spokój nie ulała... :tak: Różnie to bywa...;-)

Ewelina nie martw się ząbkami. Nie tylko Zaki ich nie ma ;-)

Stefanka
lizusie??? czemu tak do mnie nie ładnie??? :sad::sad::sad:

Julcia już śpi. Zjadła ze 150 kaszki powiertoliła się w łóżeczku i padła.
Ja właśnie obejrzałam "na wspólnej" i się popłakałam na koniec.
Kurde niby to tylko serial ale ja słaba jestem w tym temacie i bardzo się wzruszam... :sorry2::sorry2::sorry2:

EWEDJA
OGROMNE WIELKIE GRUBE PUZZLE PIANKOWE PIANKA 30 (367658862) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
duże PUZZLE PIANKOWE z kształtami / 20 sztuk (365217132) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
dużo tego na allegro

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry