• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam się Dziewczyny - a ja uwielbiam żaby, a pająki wyrzucam na dwór, bo ich bardzo nie lubię, ale ponieważ biolog jestem to im daję spokój. Chociaż są jedne których nie ruszam- nasoszniki Nasosznik trz

reklama
przepraszam ię Ataata, że tak pisżę jedno po drugim ,a le mi zjadło wiadomość 3 razy i już wysiadam, popisze później ,b bo mały woła o jeścć

Nie chciałam się wymądrzać, ale ja naprawdę nie cierpię łochatych pajaków i te nasosznik to jedyny któego toleruję w domu :-)

BLEEEEE OKROPNE!!! JA TAM nie zabijam tylko krzycze i uciekam!! a J wynosi na dwor i ja zawsze go pytam czy zamordowal bo jak nie to moze wrocic :))

spoko daszka naprawilam Ci tylko posta, a nie chce Ci wskoczyć, bo jak dajesz linka to musisz odznaczyć to: Automatically retrieve titles from external links pod okienkiem postu

jeszcze tylko ospisze Weroniczko uwazaj bo w Krakowie Ospa Grasuje, u mnie wśród znajomych tez własnie to paskudztwo sie pojawilo u dzieci

i spadam

Papa

Aha Paula tu odpisze: Daria ulewa nadal, mialam sie pochwalić własnie że zupkami już nie, to dzis mi cale body zalala na pomarańczowo... generalnie juz jest lepiej bo wczesniej to faktycznie nawet i po 5 albo wiecej razy ja przebieralam dziennie a teraz czasem tylko raz ale czesto wogole, bo juz raczej nie chlusta, tylko tak ciut uleje, ale to tylko wtedy jak duuużo pije w niedługim czasie po jedzeniu. A po zupce mi beka także jak bezknie to nie ulewa

no to tyle to papa

dzieki Ataata - nie wiedziałam o tym odznaczaniu

Magdalenka - puzzle będą w Lidlu w czwartek po 4.99, a chyba też są w Argosie, tez będę polować:-)
z siusiakiem nic nie robię bo mi lekarz zabronił a jak mu powiedziałam ze mo jedna Ciocia(nie @;-)) kazała odciągać, to powiedział żeby ciocia zajęła się siusiakiem wujka:-p. Mam tylko odsuwać napletek odrobinę jak myję Jaśka

My juz po jedzeniu i chyba dziecina się wykończyła dzisiejszym dzniem bo już usypia:-)

reklama
Magdalenka - puzzle będą w Lidlu w czwartek po 4.99, a chyba też są w Argosie, tez będę polować:-)
z siusiakiem nic nie robię bo mi lekarz zabronił a jak mu powiedziałam ze mo jedna Ciocia(nie @;-)) kazała odciągać, to powiedział żeby ciocia zajęła się siusiakiem wujka:-p. Mam tylko odsuwać napletek odrobinę jak myję Jaśka

My juz po jedzeniu i chyba dziecina się wykończyła dzisiejszym dzniem bo już usypia:-)

to chyba do mnie jest:-p:-p:-p Dzięki za cynk:-)
Się uśmiałam z tego wujkowego siusiaka:-D:-D:-D No i teraz nie wiem bo ja właśnie też przy kąpieli odsuwam napletek, chyba:-p:-p Poprostu odsuwam skórkę do dołu i potem zsuwam spowrotem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry