• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

O mój boże jakie metody....:-D:-D

No co??:-p Po prostu jak ja widzę takie paskudztwo to mnie panika ogarnia i przestaję racjonalnie myśleć;-) Wczoraj za to mielismy pająka giganta w domu, ale jakoś się odważyłam go unicestwić. I tutaj na wyspach w cholerkę jest tego paskudztwa, a szczególnie takich malutkich pajączków. Jak tylko pranie rozwieszę na dworzu to zaraz sobie tam pajęczyny robią, a wieczorem boję się to ściagnąć ze sznurka :-p

reklama
Sylwia ja juz tez 1 @ dostałam 19kwietnia i tak czekam na 2 a jej niema
czy to ze karmie piersia to znaczy ze moge czasami miec a czasami nie?

Wolałybyście nie wiedzieć co głupia Kasia kiedyś z żabkami robiła, no ale innego wyjścia nie miałam jak zawsze byłam otoczona samymi braćmi :-p Lecę pod prysznic w końcu ;-):-p

witajcie, ja dopiero co do kompa siadlam, a co do weny to strasznie z nia kiepsko, chyba dlatego ze juz czas odliczam do wylotu i jak na zlosc mi sie duzy teraz :((((((
a najfajniejsze jest to ze 26 lipca lecimy do meza i tam to dopiero bedzie upal w sierpniu, ciekawe jak maly to zniesie :tak::tak::tak:

u nas dzis nocka w miare ok zjadl o polnocy i spal do 6 wiec jak na mojego nieospalka to super jest bo on normalnie mi sie powinien na jedzienie miedzy 3 a 4 obudzic, moglby sie nauczyc spac w nocy, no ale coz on na cala dobe przesypia mi max 8 godzin.

co do kupek to u nas jest conajmniej jedna dziennie a sa dni ze potrafi zrobic 3, no ale na tyle ile on je to wydaje mi sie normalnie

a mam pytanko CZY JEST JESZCZE JAKIS GRUDNIACZEK CO NIE MA JESZCZE ZABKA PIERWSZEGO ???????? bo u nas lipa i nic slini sie strasznie juz ze 3 miesiace ale zabkow nie widac :-(:-(:-(

Witam!!!

Ja wenę może i mam ale sama do siebie nie będę nawijała. :-D
Idę zaraz na spacer i będę pewnie wieczorem na bb jak mała uśnie!;-)

Ewelina, Julka też jeszcze nie ma zębów. Jakoś się tym specjalnie nie martwię, bo każde dziecko rozwija się w swoim tempie. Są dzieci którym dopiero koło roku ząbek wychodzi... :tak::tak::tak:

:sorry2:Co do robali to też nie znoszę, a najgorzej jak D się zaopatruje na ryby i wsadza do lodówki białe robale. Takie tłuściochy.... bllllleeeee!!! :baffled: Niby wiem że one są w pudełku zamknięte ale nie znoszę tego!!!:crazy: No ale cóż takie życie żony wędkarza :-D:-D:-D

Kobietki!!! Uśmiechnijcie się!!! :-p:-p:-p

reklama
Ewelinko, ząbki to kwestia bardzo indywidualna. U nas jest od bardzo dawna prawie ślinotok, dziąsła spuchnięte jak nie wiem co, trzy przebitki ząbków widać, ale nie chcą wyjsć na powierzchnię;-) I tak u nas to jakoś szybko idzie, bo u dzieci z zespołem często pierwsze zęby wychodzą baaaaardzo późno, nawet w wieku dwóch lat.
A jak Zakiemu ząbki wyrosną to będziesz wolała, żeby ich nie było;-):-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry