• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Daszka, dobrej nocki :-)
A ja znowu głupia pi... walnęłam sobie wieczorem kawkę i usnąć nie będę mogła do 3. Kurcze muszę jakoś te 4 godziny chyba wygospodarować, może jak się zmęczę to padnę;-) Oliśkowi też się coś dzisiaj poprzestawiało, usnął dopiero pół godziny temu, a wcześniej stoczył prawie 2-godzinną walkę ze śpiworkiem, próbował się cwaniak z niego wykopać :-D

Dzien dobry

Nie spodziewalam sie ze bede pierwsza. 10 i wszystkie spia????????????.

Ja tylko na chwilke bo mam robote w kuchni bo dzis przyjda do Kubusia moje kolezanki z pracy i musze sie przygotowac.

Milego dnia zycze i do wieczorka.

o jejku jestem pierwsza
witam was laseczki a co tu takie pustki jak nigdy dotad?;-);-)
nocka mineła z 1 pobutka o 4 i mała nie myslała zasnac ,wziełm ja do łóżka i tak sie wiercił wierciła i o 5 zasneła i obudziła sie przed godzinka :laugh2::laugh2:.Laski wasze maluszki teraz codziennie robia kupki?moja od wyjazdu to tak co drugi dzien ale strasznie sie przy tym meczy a zatwardzenia niema
dziewczyny a tak z innej beczki pytanko -co zrobic zeby buty[adidasy] nie farbowały?
o juz jutrzenka mnie wyprzedziła i jest pierwsza:tak:

Dzień dobry Kochane!!!:tak::-)

Cos ostatnio mało nas tutaj....dziewczyny weny nie mają;-);-)

U nas dzis zimno, pochmurno....kurcze ale pogoda....
Dziubek jeszcze spi, to zaraz poczytam co tam u Was...:tak:

Miłego dnia!!!:-)

Witajcie Kochane :-) Oliś znowu dał mi pospać i wstał jakieś pół godziny temu :-)

Elcia co do kupek to Młody robi prawie codziennie, prawie, bo zdarza Mu się zrobić co drugi dzień i są to kupki dość zbite w sobie i śmierdzące jak nie powiem co :-p Ale zatwardzenia nie ma;-)Może jak Oliwka się męczy to troszkę więcej picia jej się przyda?? Jak Oliś nie mógł się wypróżnić to po każdym jedzeniu zaczęłam Mu podawać chociaż odrobinę picia i wszystko się uregulowało ;-)
A co do butów to jak mam podejrzenie, że mogą farbować to przed pierwszym założeniem je piorę, bo mnie szlag trafia jak później mam wszystkie skarpetki pofarbowane;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry