• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
dziewczynki ale tu pustki
wszystkie pewnie obchodza dzien Matki
a ja dostałam pierwsze kwiatki od córci az sie poryczałam
oto fotki

Załączniki

• j 002.JPG
    j 002.JPG
    576,3 KB · Wyświetleń: 38
  • j 004.JPG
    j 004.JPG
    509,7 KB · Wyświetleń: 36
Cześć Mamuśki!!!!

Najlepsze życzenia z okazji Dnia Matki
(dla niektórych z nas pierwszego w życiu!!!)

A ja dziś nie pospałam ... nie dość, że pobudka do pracy o 6.00 to miałam dwie przerwy ... jedną na płacz ok. 2, a potem aria operowa ok. 4 ... :crazy: i śpiewał sobie tak z godzinę :szok: ... chyba matce "sto lat" śpiewał na Dzień Matki:-D

Jutrzenka trzymaj się ciepło, początek powrotu do pracy jest ... no cóż ... nie oszukujmy się ... CIĘŻKI :-( ... ale z dnia na dzień człowiek wpada w rytm i już tak bardzo się nie tęskni ... zobaczysz ... ani się obejrzysz a przywykniesz ... dokładnie jak mówi Magdalenka :tak:

Viki gruba ???!!!! Oszalałaś chyba ... ale jeżeli rzeczywiście źle się czujesz po tabletkach to może jednak je odstaw ...
A propos wagi ... :crazy: ... mnie nadal zbywa 5 kg!!:angry::angry::angry:

Elcia zdrówka życzymy :-)

Kasia przepiękne :happy:

Pryzybelka zupełnie się z Tobą zgadzam ... weekendy są stanowczo za krótkie !!! :crazy:

A ja muszę się pochwalić ... dostałam dziś od mojego kochanego syneczka pierwszą w życiu kartkę z życzeniami ... WŁASNORĘCZNIE PRZEZ NIEGO NAPISANĄ :szok::happy::-D.
No i mam pamiątkę również na prześcieradle, które udało się z Tatusiem popisać :-D
Jak będę miała już swój komputer naprawiony to Wam fotkę wrzucę jak moje dzieciątko pięknie pisze :-D:-D:-D

No to tyle ... zmykam do kąpieli ...
Kolorowych snów ;-)

Elcia wooow!!!

A o mnie nikt się nie upomniał??????????? :-(:-(:-( buuuuu...

No cóż... szkoda ale i tak nie dam wam spokoju i będę na bb :-p

Spóźnione życzonka dla DARUNI I ZOSIEŃKI!!!
Buziaki od CIOTKI PAULINY!!!

Nie wiem od czego zacząć...
Stefanka Julka też podnosi pupę, no i już mi pełza na brzuszku...
A problemy skórne zniknęły od kąd używam Mustela płynu do twarzy i pośladków.:tak:

Co do tabsów, to ja jeszcze nie łykam, na razie luzik...:dry:

Grzechotka witaj wreszcie!!!:-)

U nas dziś pogoda genialna!!! Prawie cały dzień na dworze. Wzięłam tylko ciepłą wodę w termos, butelki i poporcjowane mleko, no i... w drogę. ;-):tak:;-)
A tak mnie nogi bolą... :sorry2:

Na koniec mam nadzieję że dzień matki minął superowo!

Dramat w jednym akcie
występują:
Wiktor
Jaś - 3,5 letni kuzyn Wiktora
Ja - ciocia Jasia

Jaś: on już nie chce tego smoczka
Ja : zostaw
Jaś: ale on już nie chce tego smoczka ( próbuje wyciągnąć smoczka Wiktorowi z buzi)
Ja: zostaw, jakby nie chciał to by wypluł
Jaś z gumowym młotkiem w rękach zamachnął się : to ja mu go wypluje

:baffled::rofl2:

Witam sie i ja.

Ja tez dostalam od mojego synka bukiecik kwiatkow. Ale milo bylo. Moje pierwsze świeto matki. :-):-)

Grzechtka witaj w domu.

Stefanka moj tez ma od 2 dni takie male krosteczki na czole, mi sie wydaje ze to potowki.

To na tyle dzis, wybaczcie ale jakos nie mam weny przez to ze za 2 dni do pracy.

reklama
Witam się i życze zdrowych i uśmiechnietych dzieciaczów wszystkim Grudniowym Mamusiom!!!

U nas już czwartą noc Jaś budzi się na jedzenie, a już nie robił tego bardzo długo. Na dodatek zaczyna strajkować i nie chce jeść jak go trzymam na rękach, za to je jak leży w łózeczku. Sprawdzałam i jest uparty, nie wiem o co mu chodzi? Mało je w dzień... a ja już myśłałam że mu się czas posiłków ustalił, a tu guzik... to nocne jedzenie nam wszystko popsuło. Nie wiem jak to będzie z jego posiłakmi jak pójdzie do żłobka.Czarno to widzę.

Magdalenka - chyba musisz zapisać Wiktorka na jakiś kurs samoobrony.

Nieźle dzisiaj - już popłakałam z wierszyka, a teraz jeszcze uśmiałam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry