• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzień dobry
Witamy się i My
Wiktorek składa wszystkim Mamusiom Najsłodsze Życzenia w Dniu Mamuś. Żeby Dzieciaki dały Wam dzisiaj duużo luzu
:tak::tak::tak:

U nas nocka średnia, ale nie narzekam
U nas za oknem tez słonko więc dzień zapowiada się superowo
:-)

Viki
Ech Polska zawsze będzie 100 lat do tyłu.

reklama
mothers_day_smiley.gif

Dla Wszystkich Kochanych Mamusiek Kochanych Grudniowych Dzieciaczków

A u nas nocka do d...:crazy::crazy::crazy: Mały budził się mniej wiecej co dwie godziny i na dłużej zasnął dopiero jak zostawiłam go koło siebie:crazy: Ech, mam nadzieję że to był tylko jednorazowy wybryk.​

Dnie urocze,piekne,młode
W drodze życia napotkamy,
Ale jednym z najpiekniejszych
Bedzie dzien Mamy.
Wiec serdecznie Wam winszuje
Aby przez ten dzionek cały
Tylko nuty zdrowia, szczescia,
W Waszych sercach,drogie Mamy grały!!!!!!!!!!!!

I my się witamy w ten piękny słoneczny dzień:-)

Wszystkiego naj, naj dla wszystkich Mamuś z okazji naszego święta :tak:

Jakoś tak dzisiaj kompletnie nie mam weny do pisania:baffled:

witam mumuśki u nas tez supcio pogoda nocka ok jedna pobudka my też tylko w gumce;-);-)kiedyś brałam tabletki i przytyłam sporo:szok::szok: mały śpi na dworze a mi się nie chce iść kosić trawki mam dzisiaj lenia:-D:-D a może czas opalić się co nie co:-p:-p

reklama
witam was mauski
pustki na BB bo pewnie kazda swietuje swój dzien
moja perełka juz w nocy strzeliła mi prezenta i spała do 4 a ja sie bałam ze sie przyzwyczajiła ze mna spac bo u siory w trójke spalismy i mała ciagała cyca kiedy tylko chciała raz to naliczyłam 8 podejsc:szok::szok::szok: wygodniara jedna
dziewczynki nieobrazcie sie ale nie jestem w stanie odpisac wam ,gardło mnie boli atar z nosa ciurkiem leci
mamm nadzieje ze małej nie zaraze lece po aparat i wkleje fotki
pozdrowionka i buziaczki dla was i dla maluszków:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry