• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

I witam kobietki:-):-)Nudy mój K po imperzce chory:wściekła/y::wściekła/y:dobrze mu tak:-):-)i dzisiaj musiał jechać na mecz bo jest bramkarzem :-D:-Djuż go widzę w akcji:-):-):-) Nocka ok przeleciała Ja daję gęstą kaszkę ale z butli bo jak dawałam z łyżeczki wieczorem to mi się uśpił i nie zjadł wszystkiego za 3h pobudka a samego mleka wogólę już nie daję zawsze dodaję troszkę kaszki Pogoda w miarę mały śpi na dworze Życzę miłego dnia i pogody:-):-):-)

reklama
dobry wieczór:-)
pustki tu jak niewiem..juz dawno tu tak nie było....

a my znow sami...valdi juz w drodze do norwegii no ale na szczescie w czwartek w nocy juz wróci.
przedwczoraj brat valdiego został tatusiem po raz drugi zresztą tyle ze pierwszego ma syna mikołaja - ma 2 lata a teraz urodziła się hania - pierwsza dziewczynka w rodzinie tzn w tym najmłodszym pokoleniu;-)

kurde tez nie mam weny..wogole to mam tyle prasowania ze szok..i zamiast sie za to wziąc to siedze przy kompie...
echh ide..bo kolejne pranie schnie na suszarce...

witam waskochane
juz wróciłam , jestem zmeczona i ide szybko spac jutro nadrobie wasze stronki
ciekawe czy któras za mna teskniła?:crazy:
tak w skrócie to wyjazd sie udał jak najbardziej chociaz pogoda była brzydhka to i tak se pospacerowalismy
fotki z wypadu do stolicy wkleje jutro na odpowiedni watek pozdrawiam was wszystkie serdecznie
wszystkiego naj naj dla solenizantów na 5 mc

Elcia oczywiście że tęskniłysmy :tak:
Viki do czwartku czas szybko minie :tak:
no to Hania będzie rozpieszczana na wszystkie sposoby ;-) żeby zdrowo rosła !
Jutrzenka no niestety kilka z nas to czeka, przetrwamy. Monia już ( mam nadzięję ) przywykła i my przywykniemy :tak::tak:

Aaaaaaa a moje dziecko samo zasnęło w łóżeczku :szok::szok::-):-):-)
oby cześciej !!

Elcia - pamietamy i tęsknimy:tak:, zresztą jak o wszystkich co się trochę (albo całkiem długo:baffled: nie pokazują)
Jutrzenka - dasz radę, a my pomożemy

a ja mam dzis doła..
czy ktoraś z was bierze cerazetki??? bo ja brałam ale jak valdi pojechał na statek to przestałam bo po co mialam sie truc przez 6 tygodni..no ale tydzien przed jego powrotem znow zaczełam i na dzien dzisiejszy mam 3 kg na plusie....

nie dosc ze źle sie po nich czuje to jeszcze tyje i juz nie wiem co mam brac..no cholercia nic nie moge bo karmie a po przeczytanym artykule na temat wkladki zupelnie straciłam ochote na tą forme antykoncepcji...

i chyba jestem zła....i gruba..i wogole jest mi źle:baffled::frown::unsure::hmm:

reklama
Jutrzenko dasz radę:-) Tłumacz to sobie tak że robisz to właśnie dla Kubusia żeby miał wszystko czego zapragnie:-)

Kasia fajna ta mata i ma te wysokie boki, coby Ci oliś nie uciekał z niej;-)

Elcia jasne że tęskniłyśmy:tak: Sama widzisz jak się smutno na forum zrobiło ostatnio

Viki wy to się macie z tymi rozstaniami:-( Ale do czwartku szybko zleci:-)

A ja byłam dzisiaj u mamy na obiadku. Teraz Marcel już śpi a ja czekam na mojego pracoholika:wściekła/y::angry: ale spoko jutro w centrum handlowym sobie wynagrodzę to czekanie:-p. A no i lekcję nauki jazdy mam jutro:szok::szok::szok: Ciekawe czy wrócę po niej z płaczem:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry