• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzięki, a śpiworek polecam - Jasiek może się w nim kręcic ile chce a i tak jest przykryty. No i żegnam się dzisiaj i życzę:
Wszystkiego najlepszego Wiktorkowi (wczorajszy solenizant)
i Darusi oraz Zosi !
no i zmykam, spać mi sie nie chce, ale trzeba iść... co mnie podkusiło żeby pić kawę o dziewiątej wieczorem:dry: no to teraz mam... puste BB:-)

reklama
Witajcie!!!
my troszke "łikedowaliśmy"...ale juz jestem:-)
No noramalnie nikt za mną nie tęsknił:baffled::crazy::-(:-(:-(
Jedynie Viki zrobiła małą wzmiankę.....:tak:

To nie będę nic pisała.....
A! no jedynie życzenia dla maluszków które już skończyły 5 miesięcy-buzi, buzi!!!:-)
I wszystkiego naj naj dla dzisiejszych-dla Darii i Zosieńki!!!:-)

a11.gif

Sto lat, sto lat dla Darii i Zosii

odnioslam wrazenie, ze ze piszecie do siebie tak jakbyscie byly jedna wielka kochajaca sie rodzina. Naprawde!!!:-)

Kwiatuszek ja też dosyc późno dołączyłam do forum. Na pączątku miałam takie samo wrażenie jak ty i bałam się pisac bo wydawało mi się że się wcinam między wódkę a zakąskę:-p Zrobiłam kilka podejśc i wreszcie się przełamałam:-) dziewczyny przyjęły mnie bardzo ciepło i szybko stałam się jedną z nich:tak: Może nie jesteśmy rodziną ale na pewno bardzo sie kochamy:tak:

Czy Wasze Maluszki jedzą na kolację gęstą kaszkę? Próbowałyście już? Bo ja się zastanawiam poważnie
Ja daję kaszkę z łyżeczki:tak: A to dlatego że Marcel obraził się na butelki i nic nie chce z nich pic:no: Ja daję kaszkę "smaczny sen", którą robi się na wodzie więc wlewam mu poprostu mniej wody i jest gęsta. No i po tej kaszce zaczął spac lepiej tzn. kolację je o 18.40 i na następne karmienie budzi sie dopiero około 2 lub 3 w nocy czyli po 7 lub 8 godzinach:tak: To chyba dobrze, nie??

Dota jak możesz tak mówic?:-( Zraniłaś moje uczucia:-(:-(:-(

U mnie @ juz zawitała na dobre:tak:

:-) Wiecie co stwierdzilam dziewczyny a wlasciwie jakie odnioslam wrazenie, ze ze piszecie do siebie tak jakbyscie byly jedna wielka kochajaca sie rodzina. Naprawde!!!:-)
I To JeSt SuPeR :tak:

Pozdrowionka dla wszystkich :)

Kochana to tylko mylne wrażenie....heheh:-p:-p:rofl2:

Witaj wśród Grudniówek:-):tak:

Sylwia do Ciebie Kochana to mam sentyment, wiesz czemu....buzi,buzi:tak::-)

Mój Krzysio nie je kaszki....tylko mleczko...:tak:

Dzień dobry
:tak:

element.gif
Darusiu, Zosieńko 100 lat i wszystkiego Naj Naj !!
element.gif

Dotka haha dobre :-)

Kasia u nas tak było z kaszką, że nic nie dała a wręcz przeciwnie jedna pobudka doszła, ale to prawdopodobnie dlatego że mu zwykła kaszka nie podeszła i go brzuszek pobolewał i zatwardzenia dostał.
Teraz bedziemy testować Sinlac :tak:

Dotka, no wiesz jak mogłaś mysleć, że o Tobie nie myślałyśmy?? Przecież znając nas tak długo powinnaś wiedzieć, że kontaktujemy się z Tobą telepatycznie ;-):-p Więc po co jeszcze na forum pisać;-):-p
Śpiworek normalnie rewelacja, Oliś się obudził pół godziny temu :-)
U nas dzisiaj piękna pogoda, więc pewnie wyruszymy z Młodym na jakiś długi spacerek.
Zapomniałam Wam się pochwalić, że w końcu zamówiłam też matę, mój tatuś miał dzień dobroci i nakupował wnuczkowi mnóstwo prezentów na dzień dziecka ;-)
W końcu zdecydowałam się na taką:
362192904

Witamy!

Wiktorek z Tatusiem jeszcze raz dziękują kochanym Cioteczkom za życzonka :):)

U nas dziś pogoda niewyraźna, ale że stary na zawody wędkarskie pojechał (i całe szczęście bo ostro sobie gramy na nerwach od wczoraj) to my wybywamy do mojej mamy na obiadek :-p.

Ale najważniejsze
Sto lat dla dzisiejszych Solenizantek Kochanej Darusi i Zosieńki
Moc całusów od Ciotki Moniki i Wiktorka

:happy::happy::happy::happy::-):-):-):-):happy::happy::happy::happy::-):-):-):-):-):happy::happy::happy::happy::happy:

Miłego dnia Babeczki:):)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry