• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
:szok::szok::szok: nikogo nie ma??????????????
Ja mam dzidzię wykąpaną, gramoli się w łóżeczku. A siedzę i wcinam zupkę pomidorową... Myślałam że będzie co poczytać a tu puchy!!! :-D

Sylwia jesteś???

Jestem:-) tylko nie wiem co pisac:no:
Marcel juz śpi a ja siedzę i się nudzę. Tak wogóle to się tak zastanawiam czy przpadkiem @ nie dostałam:crazy: ale kurcze nie jestem pewna:crazy: Mam tylko takie małe plamienia i to takie jakby rozrzadzone (jeśli rozumiecie co mam na myśli:laugh2:). No i troche mnie brzuch dzisiaj pobolewał.

Witam wszystkich u nas nocka ok Pogoda tak sobie Dzidzi śpi a ja się nudzę bo mąż dzisiaj na imprezce w pracy oczywiście bez żon:wściekła/y::wściekła/y:już widzę wynik jego powrotu:tak::tak:

:-) Dawno mnie nie bylo na bb (wczoraj tylko chwilke :-() Wiec dawno nie przegladalam postow. Malutki spi mezus oglada jakiegos horrora :) wiec siedze teraz i czytam te wasze wpisy. Wiecie co stwierdzilam dziewczyny a wlasciwie jakie odnioslam wrazenie, ze ze piszecie do siebie tak jakbyscie byly jedna wielka kochajaca sie rodzina. Naprawde!!!:-)
I To JeSt SuPeR :tak:

Pozdrowionka dla wszystkich :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry