• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Viki trzymaj się Kochana... Macie się z tymi wyjazdami... :blink: Ale 4 dni szybko zlecą i V będzie z powrotem z wami... ;-)
Może daj coś Pawełkowi żeby zahamować ten katarek i kaszelek... :-( bidulek malutki....
Dużo zdrówka ciocia życzy :sorry2:;-):tak:

reklama
element.gif
Wszystkiego Naj Naj dla Wiktorka Buzi Buzi
element.gif

Zdrówka dla rodzinki Viki
i szybko wracającego Valdiego!!!
A wszystkim cześć i czołem :-)

U nas noc średnia, pobudek 3
Hehe szkoda ze nie mam zdjecia z dzisiejszego poranka jak sie obudziłam to prawie zlatywałam z łóżka, K z drugiej strony wbity w ścianę a Wiktorek po środku rozłożony wszerz smacznie śpi :-) a dodam że łóżko mamy dosyć szerokie :sorry2:
No tak juz nie ma watpliwosci kto u nas rządzi :-D

A tym co się znęcają nzd dziećmi i zwierzętami och wszystkiego co najgorsze...choc nie wiem czy jest adekwatna kara :crazy:

Witamy!

Choć spóźnione ale ...
najserdeczniejsze życzenia dla Gajuni z okazji
5 miesiąca

oraz

dla Jutrzenki z okazji Imienin

STO LAT DZIEWCZYNKI
:-):-):-)

Wiktorek bardzo dziękuje za życzenia i przesyła wszystkim Ciociom BB i ich Pocieszkom tysiące buziaczków :-):-):-)

A ja wpadam tylko na moment korzystając z chwili gdy Ł wyszedł do samochodu ... bo on też ma długi weekend i nie dopuszcza mnie do komputera :crazy: ...
Poza tym on też ma dziś urodziny i muszę jakoś miło zorganizować dzień moim Panom :-D
Oho ... młodszy solenizant właśnie warczy z wózka ... spadam ...
Miłego dnia ;-)

Monia to wszystkiego najlepszego dla Twojego PANA MĘŻA... :-D:-D:-D
Magda to ładnie się Wiktorek rządzi :laugh2: no i sporo miejsca na małżeńskim łożu rodziców zajmuje... hihihi... :laugh2::laugh2::laugh2:
Ach te nasze dzieciaczki...
Właśnie skończyłam prasowanie. Jak byłam w połowie, Julcia marudziła troszkę w krzesełku, to ją fik do łóżeczka, powiertoliła się i usnęła... nawet nie wiedziałam kiedy... jest taka kochana... :sorry2::sorry2::sorry2:

Dzien dobry.

Dziekuje bardzo za zyczenia, kochane jestescie :tak::-)

Buziolki i sto latek dla Wiktorka i jego tatusia :-).

U mnie pogoda do bani. Jestem sama bo maz ma sluzbe, ale potem moze moja mama do mnie przyjdzie.

Kurde szkoda mi bylo rano mojego R ze musial na te cholerne 24h pojsc bo wczoraj caly dzien bardzi zle sie czul, mial jakies dreszcze, bolal go zoladek i mdlilo go. Jak zjadl sucha bulke czy troszke kislu to od razu z muszla mial spotkanie. W nocy tez nie soal bo go meczylo. Kurde i do tego strasznie sie pocil, takze dzis upralam koc pod ktorym w dzien lezal i posciel po nocy. A bidulek musi teraz siedziec w pracy, nadal mu kiepsko i spac mu sie chce a w nocy gora ze 3 h sie przespi. Ze tez akurat dzis mu ta sluzba wypadla (ma 1-2 w m-cu). Mysle ze to grypa zoladkowa. Oby nas nie zarazil.

A ja juz w czwartek do pracy, bede plakala, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Dobra uciekam bo maly ma dosc zabawy w lozeczku i krzyczy na mnie :szok::szok:

Hehe Sylwia czasami krzyczy jak mu sie znudzi zabawa. Teraz mial w reku gryzaczek kluczyki i mial chyba ich dosc ale ich cwaniak nie wyrzuci tylko piszczy i krzyczy i ze zloscia pcha je do buzi. Ja mu je zabralam, przekrecilam go bo przelazl na druga strone lozka, uporzadkowalam zabawki i bawi sie dalej :-D:-D:-D.

Cześc Dziewczyny. A u nas pogoda w kratkę. Jak byliśmy z Alex`em na spacerku to było zachmurzone i było zimno a ledwno wróciliśmy do domku to słoneczko wyszło :-). Wczoraj się Wam wyżaliłam, że mały je co 2 godz i dziś zrobił mi niespodziewankę :-D butla o 20, cyc o 00.30, a później o 5. Jak miło, tylko że ten szkrabik budzi mi się codziennie o 6.00 i nie da dłużej pospac, bo trzeba się z nim bawic i dyskutowac. Jak dobrze, że swego czasu wstawałam na 5.00 do pracy. Życzymy miłego dnia.

reklama
Kurcze, mogła by się pogoda poprawić bo nas Kasia u siebie nie pomieści jak się zwalimy w depresji pogodowej... :-D:-D:-D

Kasia. Otworzyłam sobie ten Twój baner o psiakach... :no::no::no:
Nie jestem jakąś zamiłowaną wielbicielką psów, ale łzy same cisną się do oczu... :no::no::no: jak można robić coś takiego??? Osoba która posuwa się do takich czynów powinna zginąć jak te psiaki. Śmiercią głodową... Sorry że tak z rana daję ale jestem w szoku...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Paula, ależ zmieszczę wszystkich w domku :-) A co do psiaków to niestety jak najbardziej autentyczna sytuacja w schronisku w Zamościu i to za przyzwoleniem władz miasta:wściekła/y: Zresztą podobna sytuacja jest niestety w większości polskich schronów.

Kasia a Ty bądź osrtożna z zaproszeniami bo ja daleko nie mam:-p

Ależ ja Was serdecznie zapraszam :-):tak:

no a żeby bylo wesoło v. jutro leci na to pier....szkolenie..:wściekła/y::wściekła/y:
czasem mam juz dość...

Vikunia jesteśmy z Tobą, szybko zlecą te 4 dni, pomożemy Ci je przetrwać:tak:

No tak juz nie ma watpliwosci kto u nas rządzi :-D

I tak ma być :-) Brawa dla Wiktorka ;-):-p

Poza tym on też ma dziś urodziny i muszę jakoś miło zorganizować dzień moim Panom :-D
Oho ... młodszy solenizant właśnie warczy z wózka ... spadam ...
Miłego dnia ;-)

Buziole i wszystkiego naj, naj dla obu solenizantów, ale ze zrozumiałych względów większe buziole dla Wiktorka ;-):-)​

Dobra uciekam bo maly ma dosc zabawy w lozeczku i krzyczy na mnie :szok::szok:

No, kochany Kubuś, pokazuje kto rządzi ;-):-p

A tak wogóle to witamy się z wszystkimi, życzymy pięknej pogody, wspaniałego dnia i lecimy na dworek wykorzystać piękną pogodę ;-):-)​

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry