Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

... 

no i sporo miejsca na małżeńskim łożu rodziców zajmuje... hihihi... 

:-)

.

Dobra uciekam bo maly ma dosc zabawy w lozeczku i krzyczy na mnie![]()

.
butla o 20, cyc o 00.30, a później o 5. Jak miło, tylko że ten szkrabik budzi mi się codziennie o 6.00 i nie da dłużej pospac, bo trzeba się z nim bawic i dyskutowac. Jak dobrze, że swego czasu wstawałam na 5.00 do pracy. Życzymy miłego dnia.Kurcze, mogła by się pogoda poprawić bo nas Kasia u siebie nie pomieści jak się zwalimy w depresji pogodowej...
Kasia. Otworzyłam sobie ten Twój baner o psiakach...
Nie jestem jakąś zamiłowaną wielbicielką psów, ale łzy same cisną się do oczu...jak można robić coś takiego??? Osoba która posuwa się do takich czynów powinna zginąć jak te psiaki. Śmiercią głodową... Sorry że tak z rana daję ale jestem w szoku...
![]()
Zresztą podobna sytuacja jest niestety w większości polskich schronów.Kasia a Ty bądź osrtożna z zaproszeniami bo ja daleko nie mam![]()

no a żeby bylo wesoło v. jutro leci na to pier....szkolenie..
czasem mam juz dość...

No tak juz nie ma watpliwosci kto u nas rządzi![]()

Poza tym on też ma dziś urodziny i muszę jakoś miło zorganizować dzień moim Panom
Oho ... młodszy solenizant właśnie warczy z wózka ... spadam ...
Miłego dnia ;-)
Dobra uciekam bo maly ma dosc zabawy w lozeczku i krzyczy na mnie![]()