• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

To jak narzekacie na pogodę to zapraszam do Belfastu :-) U nas dzisiaj pięknie było :-)
A co do krostek to Oliśkowi się kiedyś pokazały jak zbyt intensywnie się wyperfumowałam, a On się przytulał do mnie:baffled: Ale od proszku też rzeczywiście może być. A i jeszcze czasami zdarza się, że od słońca Mu wyskakują, ale to tak dosłownie na chwilkę i to bardziej takie plamki są.

reklama
mój też ma od perfum albo jak śpi na jednym boku to ma na policzku;-);-) Kasiu u nas jutro zapowiadają pogodę;-);-)

A u nas to wyjdzie w praniu, bo tutaj pogoda jest nieprzewidywalna, ale generalnie na szczęście już od jakiegoś czasu jest w miarę ok ;-)
Także zwijajcie manatki,pakujcie dzieciaczki i zapraszam w odwiedzinki :-)

Pewnie, że tak :-) Tutaj sporo przystojnych facetów się kręci ;-):-p
Uciekam już spać, bo Oliś nie zna słowa litość i od 5 będzie nawijanie ;-)
Słodkich snów :-)

Dzień dobry śpiochy!!!

Witamy się z Julcią z rana!
Nocka z dwoma pobudkami. Jedna koło 1 a druga o 4. Ale nie narzekam jakoś specjalnie... ;-) Kurcze, mogła by się pogoda poprawić bo nas Kasia u siebie nie pomieści jak się zwalimy w depresji pogodowej... :-D:-D:-D

Kasia. Otworzyłam sobie ten Twój baner o psiakach... :no::no::no:
Nie jestem jakąś zamiłowaną wielbicielką psów, ale łzy same cisną się do oczu... :no::no::no: jak można robić coś takiego??? Osoba która posuwa się do takich czynów powinna zginąć jak te psiaki. Śmiercią głodową... Sorry że tak z rana daję ale jestem w szoku...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wiktorku! Wszystkiego co najlepsze na 5 miesięcy życzy bb-ciotka i Julcia!!!

a15.gif

Wikorku torcik pędzi już do Ciebie:tak:
BUZIACZKI

A z reszta mamusiek i dzieciaczków witam się gorąco:tak: Coś ostatnio smutno na forum:-( Nikt nie ma weny:no:
Grzechotka gdzie jesteś:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Kasia a Ty bądź osrtożna z zaproszeniami bo ja daleko nie mam:-p

No właśnie Sylwia!!! Pustki jak nie wiem co...
Monia pracuje, Jutrzenka po niedzieli też wraca do pracy, Grzechotka na wyjeździe, dziewczyny też korzystają z długiego weekendu....

A te co w domu tylko odświeżają :-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

Smacznego śniadanka :-D:-D:-D

reklama
hej

buzi dla wiktora

a u nas jakos chorobowo sie robi...v. kicha, pablo załapał jakis katar i troszke go męczył w nocy....a wogole wczoraj pablo zasnął po 19 zresztą jak zwykle ale kolo 22 obudził sie wyspany i do 24 nawijał do zabawek w łożeczku:szok:

wlasnie teraz tez sobie spi ale katar mu spływa i co chwile sie krztusi:-(i pokasłuje...no a żeby bylo wesoło v. jutro leci na to pier....szkolenie..:wściekła/y::wściekła/y:
czasem mam juz dość...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry