• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

U nas cyc poszedł w odstawkę, Młody je ostatni posiłek ok. 20 i śpi tak gdzieś do 5. O 5 zaczyna się gadanie i bicie zabawek;-) Ale pierwszy posiłek rano je tak około 8-9 dopiero bo wcześniej nie chce;-)
Pustki, bo taka ładna pogoda, długi weekend w Polsce, więc pewnie większość Dziewczynek na wyjazdach albo na spacerkach:-) A u nas długi weekend się dzisiaj zaczął, w poniedziałek jest Bank Holiday;-)

reklama
I u nas jeszcze głównie cycuś.
Sen podobnie jak u Pryzybeli z tym że zdarzają się gorsze noce ( pobudki co 2 h) albo tylko jedna dodatkowa ok 24

Kacha u nas szaro buro :-(

Pustki, bo taka ładna pogoda, długi weekend w Polsce, więc pewnie większość Dziewczynek na wyjazdach albo na spacerkach:-)

Kasia nie zalamuj mnie prosze, gdzie jest ta ladna pogoda :no::no::wściekła/y::wściekła/y: i jakie spacerki. U nas paskudnie szaro i przez to ja sie fatalne czuje i nie poszlismy nigdzie oblewac imieninki. Ale moze w niedziele sie uda bo jutro jutro jestesmy sami z Kubusiem bo R ma sluzbe 24h.

Baśka u nas ostatnie karmionko ok 20 i od razu lulu, potem 3-4 jedzenie, a wstaje ok 7 i je dopiero o 8:tak: a no ale u nas tylko mleko z puszki;-)

Kurna nudzi mi sie, Dziecko spi juz ja sama w domu i niewiem co robic:crazy:

Agatka nogi do góry i korzystaj z chwili :-)
a mój Wiktor własnie samodzielnie zasypia w łożeczku ( przynajmniej tak mi się wydaje, bo leży tam i jest cicho ;-) ) ale jak sie rozpłacze to zaraz go utulam :sorry2:
Mąż mnie opóścił więc też się będę nudzić...tudzież korzystać z chwili ;-)

GAJUTEK DZIEKUJE ZA WSZYSTKIE ZYCZENIA !!! POZDRAWIA WAS SERDECZNIE !!!
kurcze sluchajcie gajutkowi wyskoczyly jakies krosteczki. to znaczy ma na czole zjednej strony malusienkie krosteczki i na policzkach ma takie zaczerienienia i jakby sucha skore. jak myslicie czy to moze byc od zmiany plynu do plukania albo prania??

Stefanka całkiem możliwe że to od proszku:tak: Marcel jak miał te plamy na czole to ja w końcu też nie dowiedziałam się od czego to było. Praktycznie nie wycofałam mu nic z jadłospisu tylko nie podawałam mu żadnych nowosci. Plamy znikły a ja dalej nie wiem od czego.
Mam nadzieję że Tobie uda się dowiedziec. Tak myślę że to może byc równie dobrze od Twoich perfum np:tak:

WSZYSTKIEGO NAJ DLA GAJUNI I JUTRZENKI :-):-):-) WITAM DZIEWCZYNY;-) Kasiu u nas też pogoda do kitu:-( Basiu ja małemu daję o 20.30 mleko z kaszką i mam spokój do zależy 1.30-2.30 a potem wstajemy 7.00-8.00 i pierwsze co to butla:tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry