• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

joanna - no to super, stresi ci minął..
a ja nadal nie mam miesiączki jeszcze od porodu i powiem szczerze ze wolałabym ją miec bo tak to cholercia nie wiadomo czego sie spodziewac...niby biore te cerazetki ale zawsze mam jakiegos cykora jakos nie mam do konca przekonania to tych pigułek..

magda no to mamy podobnie:tak:przewalone, trzeba to zmienic poki dziecko jest jeszcze na tyle male bo im starsze tym bedzie gorzej...w sumie to u mnie troche ciężko bo valdi jest przez 2 miesiace na statku wiec pablo tylko ze mna...echh matka polka ze mnie ;-) ale jak bym byla pewna ze jeszcze czeka na mnie córcia..to normalnie juz teraz i zaraz...
nie wiem jak dałabym rade, ale jakos bym dała z trójeczką...

nie !!! chyba bym jednak zwariowała..
a tak poza tym to obnizylismy dzis pablowi łozeczko no i chyba mu sie podoba bo jak nigdy polezał tam z 40 minut bez krzykow i tylko sie obracał , przekręcał i bawil czym sie dało:tak:

reklama
oj magdalenka ty cos sie chyba do lektury nie przylozylas :))
no i vikus koniecznie wez sie za tego Pablusia Cycusia bo moja Gajunia beksy za chlopaka nie chce !!!

Wszystkiego najlepszego dla dwóch cudownych kobietek na naszym forum!!!
Gajuniu! Rośnij nam zdrowo!!! Wszystkiego naj... na 5 miesięcy!!!
Jutrzenka z okazji imienin życzę Ci dużo zdrówka, spełnienia marzeń i pociechy z grzecznego Kubunia!!!

pic38.gif

Torcik dla Królewny Gaji z okazji skończenia 5 miesiąca

pink_and_white_daisy.gif

Jutrzenka z okazji imienin dużo zdrówka, pomyślności i spełnienia marzeń

1.gif

A to dla Was wszystkich:)))

reklama
Dzien dobry mamusie

Buziaczki i sto latek dla Gayuni

Dziekuje slicznie za zyczenia, jak milo :tak::tak::-):-).

U nas dzis Kubusiowi sie cos pokrecilo i obudzil sie na mleczko o 5 ale na szczescie od razu zasnal i spal do 8 :-D:laugh2::laugh2:.

Teraz lezy w lozeczku i tak sie przekrecil maly cwaniak ze widzi telewizor i sie w niego gapi :szok::szok::-D:-D.

Stefanka ciasto poslalam, niewiem czemu nie doszlo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, musze chyba afere dostawcy zrobic ;-):-D:-D:-D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry