• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Sylwia ani przez myśl mi nie przeszło żeby się obrazić :tak: Masz prawo myśleć że Wiktor nie jest najmądrzejszy - w końcu go nie poznałaś :-)
A o Gajutku to pewnie Marcel Ci opowiedział po wyprawie do Olisia :tak:

No tak mężczyźni nawet po przeczytaniu nie sa w stanie docenić :dry:

U nas dzień przebiegał sielankowo do ubierania się po kąpieli. Standardowo u nas na tę okoliczność jest wrzask, ale dzisiaj doszło jeszcze rzucanie się :szok::szok::szok: Ja nie wiem...mam podejrzenia że może ma bardzo wrażliwą skórę po kąpieli i może go ubieranie boli :hmm::unsure:
A jak skończymy ubieranie to już jest wszystko super :baffled:
Mam nadzieję że z tego wyrośnie...tylko kiedy ??

magdalenka moja nuinia ma tak ze jak ja klade po kapieli w reczniku to gada, bawi sie i jest zadowolona a jak tylko przekladam ja na pizamke i zaczynam wkladac raczki w rekawki to zaczyna plakac :)) i nie sadze ze ma nadwrazliwosc moze poprostu woli byc golaskiem :))

wszystkiego naj dla MADZI.... Witam wszystkich:-):-):-) u nas nocka też była ok jedna pobudka o 2.30 na małe co nie co obiat z teściami był i spokuj na jakiś czas mały śpi laba ;-);-):-):-) KASIU gratulacje dla OLIWIERKA za odwagę spryciasz z niego z tym wężem :-);-) VIKI zaje fajny tekścik:-):-)

Może...jeszcze myślałam żeby najpierw Wiktorka nakarmić po kapieli a potem ubrać, ale boję się że mi zaśnie a przy ubieraniu się obudzi i dopiero będą klocki :baffled:
Ale jutro tak spróbuję - zobaczymy.

Ale mnie poceszyłyście że nie tylko u mnie jest taki bunt po kapieli.

magdalenka ja najpierw ubieram bo pozniej tez mi czasami usypia przy jedzeniu. jak ja ubieram to staram sie zrobic to szybko i sprawnie no i nie przejmuje sie jej buntem bo zaraz jak zobaczy butelke to jej caly zal przechodzi :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry