• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Wszystkiego Najlepszego Dużo Zdrówka i Słoneczka
pallone006.gif

dla Gajuni
i
dla Jutrzenki

Dzień dobry Wszystkim
Uśniechniętego dnia zyczymy !

reklama
Witam wszystkich. U nas pomimo tego, że za oknem nie jest zbyt wesoło to humorek dopisuje. Mój skarbek leży na kanapie i odkrywa chichoczącą zabawkę swojej kuzyneczki. Nie znam Was jeszcze ale również chcemy się dołączyc do życzonek. Wszystkiego naj naj naj......:happy:

A teraz kochane powiedzcie mi jak się tworzy te super kolorowe rzeczy.... Gdzie dokłada się te wszystkie zdjęcia i w ogóle wszystko. Również chciałabym się Wam "pochwalic" moimi skarbami :-)

Basia kliknij np. na mój suwak i otworzy Ci się strona. Tam się logujesz i tworzysz sobie swój suwaczek.
Jak już masz zrobiony suwak to są na dole trzy kody:
Zaznaczasz BBCode prawym przyciskiem myszki kopiuj
Otwierasz sobie forum. Na górze strony masz różowy pasek i pierwsza opcja to- USTAWIENIA
Wchodzisz tam i z lewej strony klikasz EDYTUJ PODPIS
Klikasz prawym przyciskiem myszki WKLEJ i ZAPISZ ZMIANY.

I my sie witamy z rana!!!:-)
SERDECZNE ZYCZONKA I POZDROWIONKA DLA SOLENIZANTEK: MADZI(troszke spoznione;)), GAJUTKI I JUTRZENKI !!!!!

No to u nas dopiero sie weekend zaczyna ale na szczescie cieplutko jest i slonecznie:)
Ja tez troche sie do poradnika o usypianiu stosuje, ale narazie wiecej wrzasku jest niz pozytku...Hm, a tak spokojnie, bylo...Jedyny mankament to bylo malo snu w dzien... Moze niepotrzebnie zmieniam malej przyzwyczajenia???? Ale wlasnie sie boje, ze zacznie mi tylko na cycu usypiac i ze w ogole bedzie sie tylko do mnie lepic i za malo samodzielna bedzie??? Chociaz jak narazie tatusiowi tez sie da wypiescic i pobawic , wiec nie jest zle (mimo ze go tylko ze 3 godziny dziennie widzi, poza weekendami)
Oooo! I chyba jednak sama zasnela(!!!!) no i co tu robic??? Zwlaszcza, ze rytm dnia co pore roku trzeba dostosowywac tak naprawde... Eee juz nie smece, co bedzie, to bedzie..;-)

Ataata, jeszcze zobaczysz, ze Daria da Ci sie wypiesciuchac, tylko wszystko na spokojnie i malymi kroczkami:-)

Powiedzcie mi czy karmicie jeszcze piersią?? Mój Alex`ik coraz rzadziej chce cycuszka ale jak tylko mi się uda to jeszcze mu "wcisnę" :-) Powiedzcie mi jak Wasze pociechy śpią w nocy? Daję mu ok 21 butelkę i śpi ok 4 godz, a później praktycznie budzi się co 2 godz i nawet jak dam mu butelkę to wypija tylko ok 100. Próbowałam już go przetrzymac z jedzeniem o kolejne 4 godz ale później też wypija około 100 i za 2 godz znów marudzenie. Nawet przez sen nie chce więcej wypic, a ja bym chciala się już trochę dłużej wyspac :-). żYCZę SPOKOJNEJ NOCY I KOLOROWYCH SNóW. PAPUTKI

Basia, my to jeszcze praktycznie wylacznie na cycu, a co do nocek, to Kaya dosc wczesnie chodzi spac, wiec o przespaniu calej nocy nie ma mowy, ale karmie ja zazwyczaj miedzy 7, a 8 wieczorem i przesypia mi ostatnio jakies 6 godzin(do 8) ciagiem, a potem jeszcze z jedna pobudka i rano wstajemy dosc wczesnie, bo ok 7.
(to tak srednio, no a poza tym troszke innaczej to wyglada chyba u dzieci karmionych mieszanie, albo tylko mlekiem modyfikowanym)

lo matko, ale puchy dzisiaj!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry