Ataata
Grudniowa Mama '07
Sto lat dla Wiktorka i jego tatusia :-);-)
Kwiatuszek witaj. U góry po lewej masz 'ustawienia', wchodzisz, potem po lewej masz 'edytuj avatar' wchodzisz, na dole dajesz 'przeglądaj', wrzucasz zdjęce z kompa (tylk nie może byc za wielkie, jak cos to zmniejsz wczesniej) i zapisz zmiany i gotowe;-)
Kwiatuszek witaj. U góry po lewej masz 'ustawienia', wchodzisz, potem po lewej masz 'edytuj avatar' wchodzisz, na dole dajesz 'przeglądaj', wrzucasz zdjęce z kompa (tylk nie może byc za wielkie, jak cos to zmniejsz wczesniej) i zapisz zmiany i gotowe;-)
Sporo z nas przechodziło tutaj całą ciążę, wszystkie radości i smutki. Padło wiele ciepłych słów, wymieniamy się poglądami itp. Hmmm, myślę, że nawet jest lepiej jak w rodzinie;-)

U nas za to były ostatnio nocne pobudki, ale tylko dlatego, że Oliś chciał z siebie skopać kocyk. Jak Mu się udało zasypiał dalej;-) W końcu dałam Mu spokój i z kocyka zrezygnowałam i tak ciepło jest u nas w domu. Za to pierwszy raz dzisiaj Go do śpiworka wsadziłam, ale pod spodem samo body ma i jak narazie jest ok:-) Mam jakieś ciepłokrwiste dziecko :-)