• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Vikuś walnij tabletkami w kąt bo będzie gorzej :-( jak Ci nie pasują to nic nie poradzisz, a po co się truć, skoro i tak pewnie po nich ochota mniejsza.
Będzie dobrze :tak::tak::tak: zawsze zostają metody naturalne ;-):-) My się męczymy z gumeczką a czasami i bez :sorry2::sorry2:

Jutrzenka ja dopiero wracam we wrześniu :-):sorry2:

reklama
a ja tak sobie odświeżam i widzę, że Viki wpadła w doła...:-(. Ale ja mam 4 kilo do stracenia, więc więcej;-)! no może nie biorę cerazetek, ale też mi jakoś źle...:baffled:
No to Viki zrzucamy! Podobno jak się przestanie jesć sól i cukier to w dwa dni staci się 1,5 kg, ale to niestety woda... Głowa do góry!

Viki moja znajoma baaardzo poleca implant podskórny:tak: Podobno nic nie boli a ze względu na małą ilośc hormonu jest no taki..... nie umiem się wysłowic:-p....że nic nie boli i dobrze się czujesz, no i ona również karmi piersią więc nie ma przeciwskazań w tym względzie

Viki moja znajoma baaardzo poleca implant podskórny:tak: Podobno nic nie boli a ze względu na małą ilośc hormonu jest no taki..... nie umiem się wysłowic:-p....że nic nie boli i dobrze się czujesz, no i ona również karmi piersią więc nie ma przeciwskazań w tym względzie

sylwia pytalam o to mojego gina bo juz stefanka o tym pisała...ale podobno w polsce nie jest to jeszcze dostepne... a szkoda..

Ja tez sie zatanawiam nad odstawieniem tabletek. Niedlugo jade do ginka bo mi sie koncza i go zapytam czy to przez nie bo ja ciagle sie kiepsko czuje, czesto mnie mdli tak ok 14-15 (tabletki biore o 10) i zdarza mi sie z porcelanka blizej kontaktowac. Nigdy wczesniej tak nie mialam, bo przed ciaza nie bralam nigdy tabletek. Poza tym libido zerowe :zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Zobacze co mi powie, jaka jest inna opcja dla mnie bo wkladke mi odradzal a liczyc tylko na gumeczki to chyba bym sie bala :zawstydzona/y:

Dobra kochane ja uciekam, bo zmeczona jestem.

A tak wogole to juz ostatnie dni kiedy moge pospac do 7 :no::no:, od czwartu 6:00 :wściekła/y::wściekła/y:, ja bede wstawala a chlopaki beda spac jeszcze. To niesprawiedliwe :-(

Milego wieczorka i dobrej nocki. Do jutra.

reklama
witam sie

agata no jakos sie boje bo tabletki zawsze moge odstawic a po zastrzyku jesli nie podejdzie bede sie meczyła...nigdy nie wiadomo do konca jak bym zareagowała na taką dawke hormonu..
szukalam wczoraj na necie czy jest w polsce klinika ktora zakłada te implanty...i raczej nic nie znalazłam...
jedynie wzmianke ze a anglii mozna kupic to na recepte wypisana przez polskiego lekarza ale jest bardzo malo lekarzy w polsce , ktorzy są przeszkoleni do tego by to włozyc pod skóre...no i kółko sie zamyka..

a my znow dzis wczesnie na nogach bo trzeba było damiana do szkoły zawieźć...
ale jakos tak wesolo bo za oknem słoneczko i zapowiada się piękna pogoda:tak:
życze wiec wszystkim milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry