reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Mój mały już śpi od godzinki:tak:ciekawe czy prześpi całą noc:-p:-)
MAGDALENKA mój robi to samo:tak:zaraz ręce i finito śmieje się z K że mały ojca nie poznaje i że za mało z nim czasu spędza:-p:-p;-);-)a on zaraz oburcany:wściekła/y::tak:
KASIU trzymamy kciuki:tak:
EWEDJA super fryz:tak::tak:;-)

reklama
Joasiu, u Wiktora to jest dośc dziwne bo dopóki mnie nie widzi to jest przeszczęśliwy ja się pojawiam i robi akcję :wściekła/y::wściekła/y: i robi tak przy K. przy babci i przy mojej siostrze. I kurde jestem zazdrosna bo z nimi się bawi a ze mną tylko na rękach :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Magda mój tez marudzi drze się jak jest ze mną a jak R przyjdzie tyo śmieje sie i grzeczny tak jest jak nigdy myślę że naszed zieci są juz po prostu znudzone całe dnie z mamą:-D

Magdalenka ale z Tobą są przytulaski, więc to też fajnie:-) Jak tylko Cię zobaczy to chce poczuc bliskośc mamusi:-)

Ewedja ja już tęsknię:-:)-:)-:)-:)-:)-(

Grzechotka "inne forum" hehehe żartowniś

Marcel dalej nie śpi:szok::szok::szok::szok::szok: ale chyba już za chwilke uśnie, bo już mały odjazd ma:-):-) Huurrrrrrrrrrraaaaaa:-):laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D

Hej Dziewuszki :)

Jestem dziś z siebie dumna ... :zawstydzona/y: ... he ... byłam w pracy, po pracy zrobiłam duże zakupy, w domu sprzątnęłam łazienkę i kuchnię, ugotowałam z Wiktorkiem botwinkę i bigosik ... aaaaa pranie jeszcze zrobiłam, i nawet na spacerek z synusiem zdążyłam iść !!!! :szok::szok::-);-)
Ha ... i właśnie pedicure sobie skończyłam robić i na BB zaglądnęłam ... niesamowite ile rzeczy dziś zrobiłam !!! :rofl2::happy2:;-)

Kasia wyobrażam sobie jak się denerwujesz, ale również uważam że to dobrze, że tak szybko ta operacja ... pomyśl jakbyś się zadręczała gdybyś miała jakiś odległy termin ... a tak ... nie zdążysz :tak:
A poza tym WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE !!!!
Trzymamy za Was kciuki i modlimy się za cudownego Olisia :):)
Ucałuj Go proszę od nas :):) :-)

Ewedja życzę Wam spokojnej podróży i ... samych wspaniałych chwil w Italii wreszcie z mężem :):)
Czekamy na Ciebie :-);-):-)

Kurcze Dziewczyny ... to macie niezłe jazdy z dzieciaczkami, ale to pewnie wszystko wina ząbków :crazy::baffled: ... u nas odpukać ... nadal cisza :happy:;-)
Poza tym Wiktor jest taki słodziutki, że normalnie brak mi słów :zawstydzona/y:. Gdy wracam z pracy on tak strasznie się cieszy na mój widok, że jeszcze przynajmniej przez godzinę ja płaczę prawie ze śmiechu z niego ... po prostu SAMA RADOŚĆ !!!

A odnośnie pracy ... od poniedziałku zaczynam pracę na własny rachunek, koniec szkolenia :szok: i trochę się tego obawiam ... ale cóż ... DAMY RADĘ :);-) ... musimy ... :)

No i zastanawiamy się nad urlopem, bo tak ... mnie teraz będzie ciężko wziąść urlop, może we wrześniu, a Ł znowu choć pracuje od kwietnia dopiero w tej firmie i nie będzie miał jeszcze 10 dni urlopu we wrześniu nie dostanie bo wtedy mają dużo roboty i wakacje są luźniejsze ... i co tu robić ???
Dodam że miejsca też jeszcze nie wybraliśmy :baffled: .....
Aaaaaaa ... co tam ....zobaczymy ;-)

Dobra Mamuśki ... spadam ... miłej nocki życzę :)
Buziaki:)

Monia jestem pod wrażeniem - ile dzisiaj zrobiłaś !
Dasz na pewno radę :tak::tak::tak:
Kto jak kto ale my mamy Grudniaczków zawsze damy rade :-):-):-):-)

A co Wy tak skromnie dzisiaj do tego forum podchodzicie ???
Bo ja się udzielam ??? :angry::rofl2:

no wlasnie ja tez nie rozumiem dlaczego tu dzis tak cicho, pewnie dlatego ze dziewczyny juz placza ze mnie przez pewien czas nie bedzie :))))))

nie mam stresa, to w sumie juz 4 raz bede leciala sama z Zakim, najlepsze to jest to ze nie jestem jeszcze spakowana do konca, bo boje sie zeby nie zabrac za duzo kilo :))) bo pozniej za jedno kilo musiala bym placic 40 zl, a moge zabrac tylko 20kg

reklama
Do góry